В понеделник мнозина ще ангажират вниманието си с дела, които ще имат връзка с пари или с документи. Изненадите в понеделник ще са приятни и ще ви донесат положителни емоции. Това е благоприятен ден за любовни или романтични контакти с хора от различни населени места. Неприятностите днес, където възникнат такива ще са свързани предимно с противоречия вътре в семейството ви. Добре е да знаете, че решенията, които ще вземете днес ще имат влияние за много години напред.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще имате ангажимент свързан с близък човек, който ще има значение за неговото бъдеще или здраве. Днес ще можете да реализирате своите планове и очаквания за деня, затова преди всичко се стремете да запазите позитивно настроение и сила на духа. Не се паникьосвайте и не унивайте, ако възникнат спънки или затруднения. В понеделник ще получите новина от финансов характер, която ще има значение за вас и за предстоящите ви планове до края на годината. В любовта бъдете предпазливи. Избягвайте прояви на ревност, излишна подозрителност или мнителност. Този ден носи новина свързана с човек, с когото имате общо минало. За родените под знака на Овен, началото на седмицата ще започне много натоварващо, с различни задачи, посещения на различни институции или други неотложни дела. За родените под знака на Лъв, денят ще бъде сложен, но не бива да го започвате с някакви емоционални натоварвания. Неприятна новина свързана с човек, когото познавате или уважавате може да ви разстрои. За родените под знака на Стрелец, това ще бъде един интересен и определено емоционален ден, с различни преживявания основно в личниия живот и в семейната среда.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще може да постигнете първите си успехи за тази седмица свързани с вече  изграден план за основните ви ангажименти и дейности през следващите седем дни. Днес бъдете търпеливи, изпълнителни и не се натоварвайте от бавното развитие на делата си. Има причина за това, така че не създавайте напрежение около себе си. Прояви на несръчност и прибързаност могат да бъдат причина за инциденти. За родените под знака на Телец, началото на седмицата носи някои неприятни преживявания свързани със събития от изминалата седмица. За родените под знака на Дева, един конфликт, който ще възникне днес ще бъде причина да помислите дали сте твърде наивни, отстъпчиви или на някой му е омръзнало да следва вашите команди. За родените под знака на Козирог, днес ще бъде чудесен ден за покупки на лични вещи, за уреждане на различни дела свързани с дом или жилище.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви вълнуват различни теми от живота. Този ден носи необходимост от контакти с хора, които имат подобни на вас интереси и занимания. Днес различни неочаквани, но приятни събития ще намерят начин да ви изненадат. Ако възникнат неприятности с определени хора в живота ви, значи е време да преосмислите отношенията си с тях. Днес може да имате кратки ангажименти с дете или с млади хора, които живеят наблизо до вас. За родените под знака на Близнаци, днес финансовите дела ще са свързани с рутинни плащания, отговорности или професионални задължения. За родените под знака на Везни денят носи важни новини, емоционални преживявания и шанс за постигане на един реален успех. За родените под знака на Водолей, в понеделник ще сте подложени на натиск за работа с различни документи, уреждане на важни лични или семейни дела.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, влиянията, на които ще бъдете подложени в понеделник, могат да ви направят оптимисти относно развитието на ваши планове свързани с бъдещето. Липсата на концентрация или неспособността за фокусиране в действията ви през този ден може да доведе до някои грешки в преценката ви за ситуации и вероятност за допускане на неприятни грешки. Ще трябва да обърнете допълнително внимание на това как говорите, как изразявате своите чувства и мисли. Може да станете твърде самонадеяни, което може да изглежда като едно арогантно поведение от ваша страна. За родените под знака на Рак, неприятностите днес ще са свързани с някои забавени или отложени действия от предходната седмица. За родените под знака на Скорпион, предстоят разговори, новини или преживявания свързани с близък човек. За родените под знака на Риби, началото на седмицата носи вероятност от среща или полезен разговор с човек от кръга приятели или познати.