В момента скандалната инфлуенсърка дава кръвна проба и се очаква след това да бъде отведена от полицията.

„Днес около обяд, на ул. „Атанас Манчев“ екип на отдел „Пътна полиция“ – СДВР спрял за проверка лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 23-годишна жена. Направеният в хода на проверката тест на водачката за употреба на наркотични вещества отчел положителна проба за кокаин. 23-годишната е задържана с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо производство“, съобщиха малко по-късно официално от полицията.

Миналия месец Катрин Йорданова се „похвали“ в социалните мражи как шофира с 256 км/ч по магистрала „Тракия“.

„Мис Силикон“ продължава да демонстрира безнаказаност на пътя, включително днес, когато публикува клип как отново шофира с превишена скорост в София, и то – с куче в скута. На колата й пък има стикер „Република България Народно събрание“. За тези два случая от „Пътна полиция“ се извършват проверки. Ако се съберат достатъчно доказателства, може да ѝ бъде потърсена отговорност по указа за бобра с дребното хулиганство.

Това се случва само броени дни, след като друг младежки идол и модел за подражание – певицата Диона, беше хваната да кара с кокаин и марихуана в кръвта. От Софийската районна прокуратура съобщиха тогава, че са привлекли към наказателна отговорност 28-годишната звезда. На Диона беше наложена парична гаранция в размер на 5000 лева.