Гимнастичките от клуб „София Спорт 2017“ и „София Спорт – Дубай“ за първа година взеха участие в международния турнир от висок ранг „Queen Cup“. Състезанието се проведе в столицата на най-големия град от Обединените арабски емирства – Дубай.

Националната състезателка Дара Малинова завоюва две бронзови отличия на бухалки и лента. На топка остана на крачка от почетната стълбичка, завършвайки на четвърто място. На обръч възпитаничката на Райна Тошева се нареди на осма позиция.

„Успехите на грациите от клуба са резултат от усърдни тренировки, от търпението и от желанието на техните всеотдайни треньори“, заявиха от клуба.

Гимнастичките от клуб „София Спорт“ успяха да завоюват общо – 19 медала, от които 7 златни, 3 сребърни и 9 бронзови.
Главен съдия на турнира беше президентът на Техническия комитет по художествена гимнастика към Международната федерация по гимнастика (ФИГ) Ноха Абу Шабана.

„За треньорите и състезателите от клуба беше истинско удоволствие и чест, че взеха участие в този силен международен турнир. Благодарим от сърце на нашия съдия Ина Делчева-Мерингер, категория „Бреве“. Пожелаваме успешна подготовка на всички за предстоящите държавни първенства“, допълниха от клуба.