„Трябва да си вървим по нашия път – да помагаме на Украйна, да следим евроатлантическото. Ако мислят, че така тихомълком ще вървят с назначенията, до 6 – 7 март, горският ще дойде и ще изгони всички. „Да е ясно, че сме възмутени като партия, че го накараха Навални да стои в килия. Той си дойде в Русия като истински мъж. Постъпиха с него както с нас. Аресвуха ни мен, Горанов и Севда. Изключително съм възмутен и затова пръв реагирах на това насилие“, каза лидерът на ГЕРБ след като се оплака от „Промяната“ с които управлява и които го вкараха в ареста преди две години.

ПП се борят само за постове и да пътуват в чужбина.

Готови са дадат министерства, искат само външно, имат и финансов министър, който е абсолютен господар на правителството.

Интересуват се как да овладеят цялата власт, те са като едно дебело дете преяждащо – тъпчат, тъпчат, нахраниха си, хранят се и в момента.

Това заяви Бойко Борисов в остър коментар срещу „Промяната“ на среща с актива на ГЕРБ в Балнеохотел „Констанция“в Костенец.

„Мария Габриел пак ще е с мен на конгреса на ЕНП. Ние направихме огромен компромис за България. Хората видяха, че тези момчета и момичета – имам предвид тези, които ги ръководят, се интересуват как да овладеят цялата власт. Знаят, че са малки. Но са като едно преяло дете, което се тъпче и тъпче. Но ние не можем да участваме в това до безкрай. Сега се опитват да кажат, че МВР било на ГЕРБ. Ако беше наше, министър щеше да е Младен Маринов. Назначен от Бойко Рашков, става изведнъж мой“, разгневи се Борисов. 

„Трябва да си вървим по нашия път – да помагаме на Украйна, да следим евроатлантическото. Ако мислят, че така тихомълком ще вървят с назначенията, до 6 – 7 март, горският ще дойде и ще изгони всички.

„Да е ясно, че сме възмутени като партия, че го накараха Навални да стои в килия. Той си дойде в Русия като истински мъж. Постъпиха с него както с нас. Аресвуха ни мен, Горанов и Севда. Изключително съм възмутен и затова пръв реагирах на това насилие“, каза лидерът на ГЕРБ.