В сряда ще сте склонни да имате по-голямо очакване за развитието на едно събитие, което може дори да ви разочарова. Внимание ще изискат транспортните средства, които ще използвате днес. Денят носи важна новина свързана с човек от семейството ви. Сряда няма да е най-доброто време за действия свързани с бизнес сделки или преговори (или поне бъдете максимално внимателни и предпазливи). Хипохондрията е друг проблем, с който може да се наложи да се справите през този ден. Този ден не е най-доброто време за медицински тестове или операция поради повишената чувствителност към инфекции, както и поради отслабената ви жизненост и липсата на достатъчно възстановителни сили. Личните ви отношения през този ден могат да бъдат обект на нечестност и измама. Тайните ще бъдат по-трудни за пазене и по-трудни за разкриване.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще предпочетете да се ангажирате с работа, която не изисква големи усилия. С лекота и разбиране ще осъществите важни за вас срещи и контакти с представители на държавна, банкова, данъчна или друга институция. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване предимно на кратки разстояния в страната, където живеете. Здравословен проблем на човек, когото познавате може да бъде причина за възникване на неочакван ангажимент. За родените под знака на Овен, сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване и за ангажиране с дела, които изискват такова. За родените под знака на Лъв, в сряда предстоят повече разговори или срещи с приятели, както и ангажиране с някаква дейност с тях. За родените под знака на стрелец това ще бъде ден, в който ще могат да се постигнат важни успехи и резултати, особено ако в действията ви има участие на човек, с когото имате стабилно партньорство.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда добре планирайте ангажиментите си. Надявам се, да не се окаже в края на деня, че сте пропиляли времето си за безсмислени неща. Ще можете да се похвалите с добре свършена работа, само ако сте планирали добре днешните си ангажименти. Днес избягвайте противопоставяния, намеса във враждебни отношения между хората. Днес ще трябва да се наложите ограничения и да бъдете максимално концентрирани в това, което трябва да свършите. За родените под знака на Телец, денят носи важни или радостни новини отблизо и далеч. За родените под знака на Дева, очакванията за сряда могат да имат връзка с нова или стара любов, с флирт или с друга важна емоция в брака. За Козирог, днес ще възникне споразумение, съгласие по важен за семейството въпрос или план.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде благоприятно време за начинания свързани с работа, реклама, публична изява и др. Може да имате усещане за нестабилност във финансов план, но реалността ще бъде по-различна. Неприятни преживявания с жени могат да развалят настроението ви за кратко време. Днес ще трябва да промените плановете си за неща, които сте смятали да осъществите през следващите дни или седмици. За родените под знака на Близнаци, сряда носи сблъсък с някои неприятни черти от характера на дете или млад човек. За Везни, днес домашните дела ще изискат по-сериозни разговори или вземане на някакво решение. За Водолей, конфликт с мъж ще има твърдо неприятно развитие и въздействие върху личните ви, семейни или професионални дела.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, влиянията, на които ще бъдете подложени в сряда могат да затруднят мотивацията или ентусиазма ви за каквото и да било, особено ако сте натоварени с някаква тежка работа. Освен че ще сте апатични към отговорна работа, днес също може да бъдете по-податливи на някои психологически или здравословни проблеми. В сряда събития или други хора могат да причинят объркване и разочарование в ежедневните ви дела. Може да се чувствате несигурни, виновни или да се извинявате за неща, за които всъщност нямате вина. За родените под знака на Рак, сряда ще бъде време за ангажиране с разрешаването на някои неприятни дела от финансов характер или свързани с документ, договор или друг вид бумащина. Възможни са разходи за лекарства, лечение или друг вид терапия. За родените под знака на Скорпион, в сряда ще бъде трудно да постигнат задоволителни резултати във финансовите си дела или при работа с пари. По-голямото внимание към детайлите определено ще ви бъде в помощ. За Риби днес изненадата може да дойде чрез жена или да бъде свързана с нея. Възможно е една такава личност да ви изненада със свое решение или действие, предимно във ваша полза и интерес.