В понеделник ще имате един интересен ден, в който могат да възникнат приятни събития в дома, да получите радостни новини свързани с хора от семейството или от близкия ви кръг приятели. Следете новините и събитията на работното си място, защото те са предвестник на предстоящи по-малки или по-големи промени. Днес са възможни всякакви изненади, но по-скоро положителни такива. Телефонен разговор или писмо от човек от друго населено място ще ви въздейства емоционално. Днес приемете всяко предложение с внимание, тъй като зад него може да се крие един важен за вас шанс.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник започвате една нова седмица, в която събитията ще дадат най-голямо отражение върху вашето семейство и върху семейните ви отношения. Това ще бъде благоприятен ден за осмисляне, преценяване и планиране на ваши бъдещи действия, но с реалистично виждане на възможността те да бъдат осъществени. Днес вземете решения за отношения с хора, които ви злепоставят или нараняват по някакъв начин. За родените под знака на Овен, денят носи по-голяма динамичност в развитието на различни събития или планове за този ден. За родените под знака на Лъв, днес ще бъде важно да намерят дипломатичен или практичен изход от някои неприятности. За родените под знака на Стрелец, понеделник носи различни по характер контакти, разговори или общи действия с хора, с които имате всекидневни контакти.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник избягвайте да споделяте мислите и действията си. Днес работете и действайте мълчаливо, придържайки се към хармония със света около вас. Днес не е важно да бъдете на първа линия, а да работите в сянка, с разум и чистота в действията си. Конфликтите днес са нежелателни, те могат да създадат хаос в живота ви, който ще продължи дълго време. Днес бъдете отворени за всякаква нова информация, тя ще ви послужи за нещо добро в близките дни. За родените под знака на Телец, денят носи шанс, който независимо коя сфера от живота засяга, ще трябва да се използва по най-добрия начин. Бъдете будни, времената са важни за вас! За родените под знака на Дева, днес ще бъде трудно да осъществят предварителните си планове за този ден. Причината може да бъде непреключени задачи от изминалата седмица или липсата на достатъчно ресурси и помощ от околните. За Козирог, очакванията днес ще са нереалистични и разочарованието определено ще бъде неприятно за вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни и Водолей, трудностите в понеделник могат да бъдат избегнати при една по-добра организация на днешните задачи и ангажименти. Началото на седмицата ще изиска от вас по-добра подредба на делата ви, съобразяване с реалностите около вас, тъй като те ще продължат да се променят динамично. Това, което е важно за вас днес, утре може да няма значение. Това, за което днес имате благоприятно време да го осъществите, утре може да ви сблъска с различни затруднения и пречки. Действайте днес, сега, според обстоятелствата, но и с практичен, реалистичен поглед към бъдещето. За родените под знака на Близнаци, чудесата днес или промените трябва да се случват вътре във вас или благодарение на вас. Много мисли свързани с бъдещето ще вълнуват днес родените под знака на Везни, и за мнозина те ще са свързани с някакво усещане за страх или несигурност. Тези неща могат да се изчистят само ако съумеете да действате без илюзии, без да се осланяте на чужди обещания. Ако сте родени под знака на Водолей, днес ще бъде добре да се погрижите за здравето си.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес мнозина от вас ще имат разговор свързан с един все още неразрешен конфликт или проблем. Днес може да преживеете леко здравословно неразположение, което не бива да игнорирате. В някаква степен за вас това това ще бъде ден на неочакваните шансове или късмет. В любовен план запазете постигнатото досега в една важна за вас връзка. Денят носи новини свързани с паричните ви дела и документи. За родените под знака на Рак, денят ще изиска някаква промяна, вземане на важно решение или ангажиране със сериозна задача. За родените под знака на Скорпион, домашните и семейни дела ще бъдат приоритет през този ден, независимо дали искате това или не. За Риби, понеделник денят носи интересна, полезна или важна новина (информация).