От 19 днес до 2 април за ремонт на фуги на мостово съоръжение се променя организацията на движение в посока Бургас при 339-и км на АМ „Тракия“. Трафикът ще бъде двупосочно в платното за София. За извършването на ремонтните дейности ще бъде затворен участък от около 300 метра, съобщиха от АПИ, цитирани от NOVA.

За същия период – от 19 март до 2 април, но при 351-ви км на АМ „Тракия“ в посока София се променя организацията на движение. Причината също е ремонт на фуги на мостово съоръжение. Трафикът за София ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел „Българово“ и ще продължава по магистралата. За изпълнение на строителните работи ще бъде ограничено движението в отсечка от около 900 метра.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ се извиняват на шофьорите за причиненото неудобство. Те призовават водачите да пътуват внимателно, да следват стриктно поставената пътна сигнализация, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания, застрашаващи безопасността на останалите пътуващи.