В понеделник ще имате един удачен ден за развитие на нови лични, семейни или професионални планове. Благоприятно влияние върху делата ви ще окаже ваша среща или разговор с представител на държавна или финансова институция. Конфликтите в понеделник са нежелателни, защото могат да предизвикат объркване на събитията през цялата седмица. Повод за радост ще бъдат новини или събития важни за дома ви. Вероятни са временни притеснения или недоразумения в любовта.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник не бързайте да се ангажирате с финансови дела. За каквото и да сте разговаряли или планирали през почивните дни, не бързайте да го реализирате точно днес. В понеделник е добре да се огледате, да съберете информация или да осъществите нужните първоначални контакти преди да предприемете конкретни действия. Не избързвайте да следвате съветите на други хора, особено ако не съвпадат с вашите разбирания. В любовния си живот може сами да си осигурите някои приятни преживявания. За родените под знака на Овен, денят носи напрежение, което е знак да се внимава със споровете и конфликтите. За родените под знака на Лъв, любовния живот независимо от семейното ви положение ще бъде важен фактор за вашето самочувствие и настроение. За родените под знака на Стрелец, домашните дела ще окажат сериозен натиск на днешната ви програма и ще изискат по-сериозното ви участие в тях.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, за вас ще бъде важно да започнете седмицата спокойно с добре планирана програма на задачите си. Не създавайте напрежение, хаос или страх с поведението си през този ден. В понеделник ще бъде важно да внимавате какво говорите. Любовни трепети очакват тези от вас, които имат романтична кореспонденция с някой от друго населено място. За родените под знака на Телец, този ден носи малки облаци в ежедневието ви, които от вас ще зависи дали ще превърнете в буря или бързо ще ги разсеете. За родените под знака на Дева, очакванията за началото на седмицата ще бъдат свързани с някакъв разговор или ангажимент с близък човек, съмишленик или колега. За родените под знака на Козирог, този ден носи повече работа и задачи, които ще изискат особено внимание при тяхното изпълнение.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, началото на седмицата носи нови сериозни семейни отговорности и задължения, както и окончателно приключване на възникнали вече такива. Допуснете ли тяхното отлагане отново, то през следващите три дни ще усетите тежестта на своите грешки или безотговорност. Колкото по-сериозно и отговорно се справяте със задълженията си през този ден, толкова по-леко ще ви бъде през останалите дни на седмицата. Ако сте родени под знака на Близнаци, в понеделник направете всичко според силите си да хармонизирате отношенията си с хора от семейството, близки и далечни роднини, нови или стари приятели и познати. Ако сте родени под знака на Везни, в понеделник ще усетите тежестта на новото време, в което живеете и трудните решения, които трябва да вземете. За родените под знака на Водолей, нищо не вещае по-лесен живот от преди, нито за тези, които нямат пари, нито за тези, които имат. И едните и другите ще носят и днес товара на личните си проблеми, докато не се научат да постигат баланс между материалното и духовното в живота си.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник може да се запомни с различни задачи, които ще възникнат с роднини или приятели, които ще ви ангажират с техни битови или домашни проблеми. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на любовни отношения с партньор, с когото имате перспективна връзка. Новите познанства ще имат интересно развитие през следващите два – три дни. За родените под знака на Рак, днес ще бъде важно да проведат един важен разговор или да приключат с някои вече възникнали задължения. За родените под знака на Скорпион, денят носи оптимистично начало на седмицата. Предстои ви да свършите някаква задача или да разговаряте с някой по важен професионален или семеен въпрос. За родените под знака на Риби, днес ще възникнат някои притеснения, поради което ще проведете разговор с човек, който има нужните познания и опит да ги разсее и да ви успокои.