Казионните национални телевизии, които в момента функционират като партийни за ППДБ, яростно натрапват опорките на тези квазиполитически формации, създадени от инженерига на една „общност“, която няма нищо общо с България и никога не е имала.

От известно време на обществото се внушава, че управление без Кирил, Христо и Асен означава криза, хаос, нестабилност и други подобни абсолютно неверни и некореспондиращи с реалността твърдения. Истината е, че тези лица и техните кухи формации, които присъстват само медийно и следователно са бутафорни, разполагат с 63 народни представители в настоящия парламент, и то „избрани“ по доста съмнителен начин с машинно гласуване.

Поведението на тези „политици“ през последните три години изглежда в очите на по-голямата част от българския народ като низ от лъжи, лицемерие, некомпетентност, алчност и фрапираща арогантност и дебелоочие. Примерите са хиляди и ни заливат ежедневно отвсякъде, но въпреки това тези шмекери и обслужващият ги медиен октопод се опитват да вкарват чувство за вина у населението, че не разбира „модерността“ и „иновативността“ на псевдодемократите и реформатори – просто те са толкова напред във всичко, което правят и говорят, че ние обикновенните бай Ганьовци не сме готови със закостенелите си и назадничави възприятия да проумеем и прогледнем за висотата на техния политически и духовен „прогресивизъм“.

За повечето българи тези са „чуждо тяло“, вкарано по изкуствен начин в обществения ни организъм и, респективно, той инстинктивно се бори за неговото изхвърляне.

Истината е, че това е една трупа, която ни натресоха центровете за политически инженеринг, които стоят зад Демократическата партия в САЩ и поддържащата я финансова олигархия. В голямата си част това са нискоинтелигентни дребни мошенници, които са докарани тук като някогашните компрадори, за да обслужат определен геополитически интерес, а в замяна да разграбят, каквото си пожелаят.

На всички ни е ясно, че дори и в този парламент може да бъде съставено мнозинство, което да излъчи кабинет без тези токсични маргинали от ППДБ, но това просто няма да се случи, защото Посолството не разрешава и точка. И понеже те като вирус изтощават политическия организъм на страната, никой повече няма да иска да се занимава с тях, защото да „партнираш“ с Кирил Петков и Христо Шехерезадата, е имиджова катастрофа.

От друга страна Борисов и Пеевски изпитват неистов страх от Посолството и по тази причина непрекъснато бръщолевят глупости за някакво евроатлантическо мнозинство, което няма как да се случи без девиантните назначенци на „партньорите“. Видимо не го правят от душа и сърце, а под диктовка и принуда!

Отстрани изглеждат като заложници, в чиито тил е опрян зареден пистолет и са принуден да ласкаят и възхваляват някакво уродливо и грозно творение на псевдоизкуството. Това прави и тях самите политически несъстоятелни и не по-малко вредни и токсични от неканените гости, които са седнали на трапезата им и ядат като невидели.

Всичко това ще доведе до пълен блокаж на политическия процес у нас и най-вероятно ще отидем на поне два последователни парламентарни избора, докато не стане ясно кой ще е победител в президентската надпревара на 5 ноември в САЩ. А дотогава всички ще бъдем принудени по цял ден да слушаме несвързаните глупости на Петков и компания и още по-безумните анализи на казаното от тези индивиди.

Наистина, да се преструваш, че се отнасяш сериозно към брътвежите и безумните действия на този карнавал, е висша форма на цинизъм и журналистическа проституция.

Ако американският народ избере Тръмп, или по-точно, ако бъде оставен честно да избира, но това е съвсем друга тема, необходимостта от това всички да търпим тази шайка безбъдници, които ни натресоха, ще отпадне и може би ще можем да се върнем поне частично към истинския дебат за България. Дотогава ще ни продънят ушите с украинска пропаганда, русофобия и милитаризъм, както и с глупостите на Кирчо и Христо.

Стар народ сме и по всяка вероятност ще преживеем и това.

Да се надяваме, че всичко ще остане така, както и американските „демократи“ няма да успеят да сътворят някаква световна трагедия, за да запазят властта на шепа психопати, които се явяват техни куратори и които не биха се замислили нито за миг да поставят човечеството на изпитание, само и само да продължат да властват…

Страхил Ангелов