Треньор на детски тим, набор 2009, алармира за страшен скандал по време на мач, след като е бил бит от колеги с прийоми от каратето. Специалистът публикува дълъг текст в профила си във Фейсбук и приложи видео от грозния инцидент на детския мач.

„Веднага след последния съдийски сигнал дете от противниковия отбор (в син цвят на видеото) се оказва сред няколко играчи на моя отбор, които са нахлули на терена да празнуват победата. Следва опит за разпра между него и мое дете. Затичах се и сграбчих детето за да го изведа от нажежената ситуация, но какво се случи след това? Треньорът на домакините и неговият помощник решават, че аз искам да се саморазправям с тяхното дете. Следва спринт от около 40 метра и скок като от филмите,с който налитат да ме удрят(вижда се на видеото).По пътя си блъскат и удрят деца без изобщо да ги интересува, че могат да ги наранят, само за да могат да “спасят” тяхното дете. Настана МАСОВ БОЙ между деца, родители и треньори…“, гласи част от текст публикуван от футболния треньор.

Видеото показва масов бой на детски мач. Проблемите във футбола в България като цяло са огромни. Боят е на мач между софийски отбори. В текста във Фейсбук са посочени имена. Но това едва ли е основната тема!