От днес до края на месеца ще имате силен стремеж да направите, да реализирате нещо ново, необикновено, различно от обичайното в живота ви. Ще искате да правите нещата по нов начин или да насочите живота си по един нов път. Тези дни носят нови импулси, отговори на въпроси, от които зависят важни за вас дела. Могат да се появят нови възможности за партньорство, ново запознанство от делови характер или любовни отношения. В деловите или бизнес отношения може да се предприеме по – голям риск, да се започне нещо ново. Днес и през следващите дни Юпитер ще ви даде силен стремеж и желание за действия, прилив на енергия и нарастнала способност за умствена работа.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще ви се наложи да изчакате развитието на някои събития. Не бързайте да вземате решения или да разрешавате проблеми, които почти не зависят от вашите усилия. Действията на хора извън вашето населено място могат да ви създадат безпокойство. Доверието в любовните ви отношения може да бъде поставено на изпитание или да бъде атакувано от различни злонамерени действия на други хора. Денят носи интересни или неочаквани преживявания свързани с човек от близкото ви обкръжение. За родените под знака на Овен, денят носи обща работа или по-динамично общуване с други хора. За Лъв днес ще бъде интересно да видят промените, които вървят в живота на близък човек, роднина, приятел, колега или партньор. За родените под знака на Стрелец, в понеделник динамиката на събитията или затрудненията в някои дейности и решения може да създаде нежелано напрежение във важни отношения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вие може да започнете седмицата с добри новини и с успешно развитие на делата си, стига да не сте попаднали през изминалата седмица в тежка ситуация. Тогава възстановяването ви ще се нуждае от повече време. Днес много от плановете ви могат да имат благополучно и успешно за вас развитие. Всичко ще зависи от умението ви да действате спокойно, в тишина, целенасочено, искрено и при определени ситуации дипломатично. Днес може да размишлявате или да разговаряте с други хора относно вече започнати дела и проекти. За родените под знака на Телец, денят носи задължения свързани с различни плащания документи, посещение на различни инстанции, разговори с авторитети или ръководители. За родените под знака на Дева, днес ще бъде важно да отделят достатъчно време за семейството и за домашните си дела, но не да ги правят по-сложни, а по-хармонични. За Козирог днес ще възникнат интересни ситуации, които ще маркират бъдещи събития в семейството.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви се наложи да бъдете по-внимателни с емоционалната си и чувствителна душа, която ще бъде атакувана от действията на хора с по-груби обноски. Не избързвайте с реакции или с решения, особено ако те са свързани с любовния ви живот. Здравето ви ще бъде нестабилно, затова избягвайте психическото натоварване. Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване или за организиране на такова, което смятате да предприемете до края на този месец. Някои от вас ще имат интересни преживявания с човек, който живее на близко разстояние. За родените под знака на Близнаци, очакванията ви за развитието на някои събития в понеделник ще бъдат придружени с неприятни притеснения или страхове. За Везни днес ще бъде важно и полезно да проведат един откровен разговор с жена, независимо на каква база са вашите отношения. За родените под знака на Водолей, денят носи добри новини или приятни преживявания, особено ако имате контакти с хора, които живеят в чужбина.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще ви се наложи с такт и дипломатичност да разрешите противоречия в общуването си с роднина. Налагането единствено на вашата воля ще бъде грешка. Опитайте се дипломатично да обясните своята позиция. Като цяло този ден носи успехи или радостна новина свързана с хора от кръга ви родственици. Среща или събиране с приятели ще ви се отрази добре. Днес може да имате очакване за развитие на ваши стари отношения, планове или проблеми. За родените под знака на Рак, денят носи необходимост от един по-реалистичен или прагматичен подход при разрешаването на различни неприятности. За родените под знака на Скорпион, тревогите няма да са от днес. Комуникацията ви с хора от различни разстояния ще има важно значение и влияние върху ваши планове. За Риби, денят носи добри новини или удовлетворение от добре свършена работа.