Транзитът на Юпитер и Марс от 17 до 21 април ще има благоприятно въздействие, давайки ви повече енергия и ентусиазъм при изпълнение на ежедневните ви дела. Ще нарастне вашата вътрешна сила, самосъзнанието, което ще ви даде възможност да осъществите намеренията си. По отношение на партньорствата и любовта, брака ще имате по – големи изисквания към вашия партньор. През тези дни всички инициативи свързани с работа и бизнес бързо и уверено ще водят до успех. Интуитивно ще преценявате, кога е правилния период за да сключите важни договори и да вземете важни решения. Това ще бъде благоприятен период за публични изяви.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на тъжни или носталгични чувства. Миналото ви може да бъде извор на носталгия, на някакъв емоционален товар и др. Мнозина ще съжаляват за пропуснати възможности през последните няколко месеца, които сега осъзнавате, че няма да получите отново. Приятели, които не живеят близо до вас ще имат нужда от вашето внимание. За родените под знака на Овен, очакванията за този ден ще са свързани с развитие на вече възникнали ангажименти, планове или отношения. За родените под знака на Лъв, това ще бъде ден за рутинна работа и задължения. За родените под знака на Стрелец, има вероятност от усложнения на някои вече възникнали проблеми или неприятности.
Ако сте родени под знака на Телец, Два или Козирог, в сряда бъдете търпеливи и се постарайте да приемате хората, с които имате контакт, такива каквито са. Днес може да промените себе си, като се научите да обичате различните от вас. Каквото и да решите да правите днес, каквито и задачи да имате, мислете за техния ефект върху другите, а не само за собственото си комфорт. Това ще бъде благоприятен ден за обществени и политически изяви, но разбира се, всичко ще зависи и от техния замисъл. Има ли хитрост, измама в тези неща – провала, загубата ще са въпрос на време. За родените под знака на Телец, предстоят сериозни размисли относно успехите и загубите, които сте преживели напоследък. За родените под знака на Дева, денят носи приятни изненади или благоприятни нови възможности, шансове. За родените под знака на Козирог, опитите да хитрувате днес, ще ви поставят в позиция самите вие да останете излъгани.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е един емоционален ден, с най-различни преживявания, които ще оставят след себе си трайна следа. Новите познанства вероятно ще са с хора, които ще имат кратко присъствие в живота ви. Не обръщайте гръб на приятели и познати, само защото не харесвате техния начин на живот. Денят вещае събитие свързано с дете или с бебе, което може да бъде тема за разговори с приятели или роднини. Бъдете внимателни с битови уреди в дома си, при работа с вода или с електричество. За родените под знака на Близнаци, сряда носи важен ангажимент, среща или разговор с мъж. За родените под знака на Везни, днес ще има задачи и отговорности свързани с пари, с финансови документи, плащания, получаване на пари и др. За родените под знака на Водолей, настроението ще е толкова променливо, че вие самите няма да се харесвате.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате повече задачи или общи действия с хора от семейството си. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с момиче или с жена. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване. Ако имате очаквания свързани с хора отблизо или далеч, резултатите ще са удовлетворителни. Днес внезапно може да възникне тревога в дома ви свързана с някой, който е от кръга ви роднини. За родените под знака на Рак, денят носи възможности за по-динамично или интересно общуване с приятели, съседи, съмишленици, колеги. За родените под знака на Везни, днес има знак за получаване на важна информация или документ. За родените под знака на Риби, изненадите в сряда ще доведат до по-големи емоции, неспокойствие, вълнения.