В петък могат да ви изненадат неочаквани разходи или неочаквани ситуации свързани с пари. Бъдете внимателни във финансовите си отношения с хора, с които ще имате контакти днес. Стремете се да бъдете коректни и изисквайте подобно отношение към вас. Новите познанства през този ден могат да се превърнат в едно интересно приятелство, а в някои случаи дори да бъдат причина за създаване на група от хора с еднакви интереси или цел. Избягвайте на всяка цена лъжи, опити за измама или манипулация, коментари относно живота на други хора и други подобни действия, за да не попаднете в неловка ситуация.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък от вас ще се изиска много по-голяма концентрация и самоконтрол върху действията ви. Днес може да бъдете обект на преднамерена конфронтация с хора, които като, че ли искат да направят живота ви по-сложен. Днес може да постигнете много при организирането на финансовите си дела, чието изпълнение вероятно ще бъде през следващата седмица. Не са изключени неочаквани печалби или неочаквани пари. Важно събитие днес може да възникне около близка жена или дете. За родените под знака на Овен, денят носи нови шансове, възможности, успехи и късмет. За родените под знака на Лъв, днес ще бъде важно да действат дипломатично и с компромиси при разрешаването на различни неприятности. За родените под знака на Стрелец, петък носи преживяване или ангажимент свързан с близък мъж или с момче.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък внимание ще изискат вашите романтични или лични отношения. Дали ще се зарадвате днес на преживяванията, които те ще ви предложат или ще понесете някои негативи от ваши предишни действия и решения, ще бъде индивидуално, според личните ви хороскопи. Днес е време, в което ще разберете дали сте се движили в правилна посока досега или все още имате да учите житейски уроци. Някои от вас ще се наложи да се ангажират по-сериозно със здравето на близък човек. За родените под знака на Телец, денят носи ангажиране с рутинна работа, без очаквания за специални успехи. За родените под знака на Дева, това ще бъде полезен ден при осъществяване на професионални или лични контакти и събирания. Родените под знака на Козирог, днес ще имат повод за някаква радост, удовлетворение или специално преживяване.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, не планирайте много задачи и ангажименти за петък. Преди всичко насочете вниманието си към собствения си битов или емоционален комфорт. Днес мнозина ще се зарадват на получаването на пари, но не бива да проявявате неразумност при тяхното харчене. Изненадите през този ден ще имат отношение към ваши стари и нови приятелства и познанства. За родените под знака на Близнаци, денят носи различни ангажименти или преживявания свързани с близки хора. За родените под знака на Везни, днес полезни или интересни ще бъдат новини или контакти с хора отблизо и далеч. За родените под знака на Водолей, ще бъде полезно и зареждащо да прекарат част от свободното си време с приятели.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събитията в петък ще ви насърчат и помогнат да се изправите срещу тези неща или хора, които ви нараняват, независимо каква е връзката ви с тях. Днес ще направите едно добро дело ако вложите енергия в действия, които са добри за обществото, където живеете или за приятели, стига да действате хладнокръвно, а не водени от емоции. Днес не е време за действия под влиянието на гняв, по-скоро се отдръпнете и се опитайте да видите развитието на конкретната ситуация в перспектива. За родените под знака на Рак, петък носи повече напрежение и изразходване на повече енергия при изпълнение на ежедневните дела. За родените под знака на Скорпион, днес едно преживяване или събитие ще бъде свързано с човек от кръга ви роднини или приятели. За родените под знака на Риби, това ще бъде сложен ден, в който не бива да се допуска по никакъв начин разпиляване на енергия ресурси и време!