Транзитът на Марс в съединение с Хирон от 28 до 31 май ще ви даде възможности и условия за изцеление на стари емоционални рани и уязвимости. Този транзит идва с необходимостта да преживеем, но и да променим свои болезнени преживявания от миналото си и да ги оставим там, като важен житейски урок, а не да продължаваме да ги носим на гърба си като бреме. Транзитът на Марс в съединение с Хирон може да ни помогне да преосмислим начина, по който да се отнасяме към собствените си недостатъци и уязвимости, и да намерим начини за тяхното минимализиране или пълно изцеление.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник се постарайте да избегнете изкушения или манипулативни действия. Бъдете открити и честни в това, което искате да кажете или да направите. Неприятна новина свързана с близък или познат човек ще разстрои мнозина от вас. Днес всичко, което правите трябва да бъде изчистено от лъжа, хитрост или всякакви други негативни влияния. Днес са вероятни важни за вас разговори или действия с хора от други градове, села или държави. За родените под знака на Овен, денят носи намиране на нови решения на стари проблеми. Ще получите повече светлина относно това как можете да реализирате една своя идея или бизнес проект. За Лъв, денят носи различни финансови ангажименти, които най-вероятно ще бъдат свързани с рутинни плащания, уреждане на различни документи или договорни отношения. За родените под знака на Стрелец, денят носи специално преживяване свързано с близък човек, което ще остави някаква следа в живота ви.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще бъде важно да проявите разбиране към желанията и целите на хората около вас, но същото ще трябва и вие да изискате от хората: да проявят толерантност към важните неща във вашия живот. Баланса ще е труден, но няма да е невъзможен. Днес ще бъде важно да запазите чистота, топлота и любов вътре в сърцата си, и да дадете външно отражение на тези качества чрез действията и думите си. Опасността от грешки и прибързани действия днес е голяма, защото натиска върху емоциите ви ще бъде голям. За родените под знака на Телец, денят носи различни поводи за притеснения свързани с здраве, лични отношения или работа. В случай, че имате някакво здравословно неразположение преди всичко се фокусирайте върху него, а всичко останало да остане на заден план. За Дева денят носи някакъв ангажимент, който поради спецификата си ще изиска по-голямо внимание. За Козирог, денят ще бъде доста турбулентен, най-вероятно поради новини, за които ще се окажете неподготвени. Възможно е да имате планове, чиято реализация през този ден ще се окаже невъзможна или твърде натоварваща.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще бъдете емоционално нестабилни. Подобно настроение може да е вследствие на ваши притеснения, за събития които очаквате да се случат. Като цяло днес по отговорните ви ангажименти ще бъдат с хора от семейството ви. Голяма част от събитията днес ще имат връзка с ваши роднини или съседи. За родените под знака на Близнаци, денят носи фокусиране върху реализацията на предварителни планове за този ден. Може да имате планирани срещи, разговори, необходимост да отидете някъде или да приключите с една конкретна задача. За Везни, денят носи по-скоро някакъв хаос, започване на едно нещо, прехвърляне към друго занимание, прекъсване на вашата работа поради неочакван телефонен разговор, който ще продължи твърде дълго и други подобни преживявания. Днес ще бъде важно да не изгубите “ почва под краката си“ и да успеете да преминете стабилно през всички предизвикателства, които този ден ще ви донесе. За Водолей, денят носи различни ангажименти с хора от семейството или там, където работите. Това е ден за обмяна на информация, знания, за учене или предаване на знания и умения.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вторник ще бъде благоприятен ден за уреждане на документ или друг паричен ангажимент. Това ще бъде сложен ден за пътуване, затова бъдете внимателни и спазвайте правилата по пътищата. Във вторник се опитайте с такт и дипломатичност да разрешите неприятна ситуация в любовния си или личен живот. Мнозина ще присъстват на събиране по приятен повод или ще имат среща с приятели. Внимание ще изиска здравето на близък човек. За родените под знака на Рак, денят носи неочаквани ситуации, които не само ще променят плановете ви за този ден, но ще повлияят по някакъв начин на вашата представа как ще се развивате през този и през следващите няколко месеца. За Скорпион, различни домашни задачи ще доведат до психическо или емоционално натоварване, поради краткия срок, в който ще трябва да бъдат изпълнени. За Риби, денят носи интересни преживявания, поява на нови възможности, които могат да ви донесат успех, ако не се страхувате да ги приемете и реализирате.