Транзитът на Юпитер в тригон с Плутон от 20 май до 7 юни може да доведе до мощна енергийна трансформация в живота на човек. Това може да бъде период на интензивен растеж, просперитет и успех, особено в бизнеса или в личните ви отношения. През тези дни може да се почувствате по-уверени, силени и контролиращи, което ще ви помогне да постигнете амбициозните си цели. Този транзит обаче може също да предизвика силни емоционални реакции и вътрешни конфликти, свързани с желания и нужди. Важно е да не пропуснете възможността да използвате това време за личностно израстване, за да обърнете цялата тази енергия в положителна за вас посока. Като цяло транзитът на Юпитер в тригон с Плутон може да бъде много полезен и ползотворен период, който ще ви помогне да преустроите живота си в съответствие с истинските си ценности и желания. Какви са индивидуалните прогнози на Надиа за този ден?
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще бъдете натоварени с повече задачи. От вас ще се изиска с по-голяма отговорност да подхождате към изпълнението на всяка една от тях. Днес бъдете внимателни при обсъждане на въпроси свързани с финансови документи, кредит или ипотека. Неочаквани неприятности ще ви покажат, че неправилно сте преценили една ситуация или конкретна личност. Днес преди всичко се пазете от рискови или прибързани действия. За Овен, очакванията за този ден ще бъдат свързани с различни движения на парични ресурси, получаване на пари или осигуряване на по-добри доходи в личния или семейния ви бюджет. За Лъв, това ще бъде ден на усърдна и важна работа, и вие определено ще трябва да си направите един добър план, за да може максимално да използвате благоприятните тенденции на този ден.  За Стрелец денят носи нови идеи или начинания, които ще имат едно добро развитие в близкото или по-далечно бъдеще. Денят носи новини или преживявания свързани с близки хора.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес може да постигнете хармония в живота си, ако сте склонни внимателно да изслушвате другите, спокойно да реагирате на техни думи или действия, които не ви харесват, да се приспособявате към новите обстоятелства, които от вчера са възникнали в живота ви. Възприемчивостта ви към необичайното, неизвестното, различното, умението ви да зачитате мнението на другите хора ще бъде важно определящо условия за успеха или неуспеха на този ден. За родените под знака на Телец, денят носи нови преживявания свързани с любовна връзка или с флирт, който ви носи силни емоции. За мъжете от този зодиакален знак, това е ден за вземане на решения свързани с любовния живот, за стабилизиране на една връзка или за раздяла с партньор, поради липса на перспектива в отношенията ви. За Дева, това е ден, който ще изиска внимание във всяко едно действие, ангажимент или задача, с цел предпазване от грешки, заблуда или злонамерени манипулативни действия на други хора. За Козирог, предстои разговор с жена от личен, семеен или професионален характер.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа свързана с пари или с финансови документи. Използвайте този ден за контакти с представители на държавни, банкови или други институции. Едно от важните събития през този ден ще бъде свързано с човек, с когото сте близки приятели или познати. За родените под знака на Близнаци, четвъртък носи ангажиране с някаква ситуация, която ще има връзка с дете или с млад човек. Нещата ще касаят по-скоро изчистване на грешки, разрешаване на неприятности или изпълнение на пропуснати досега задачи, свързани по някакъв начин с тях. За Везни, денят носи различни новини свързани със стари или нови приятели, както е и възможно да общувате с тях предимно по телефона за да споделите важна информация. За Водолей, четвъртък носи различни поводи за размисли по-важни теми от живота, които все още висят като въпрос без отговор във вашето съзнание.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък вероятно ще се ангажирате със среща или събиране, за което предварително ще имате уговорка. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на дела свързани с документи. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за уреждане на любовни или семейни недоразумения и противоречия. За Рак, четвъртък носи ситуации, които ще определят бъдещето развитие в области като семейство, работа, образование или обществен живот и публични изяви. За Скорпион, днес ще бъде важно да се фокусират върху правилното изпълнение на задачи или работа, от която очакват доходи или печалба. За Риби, денят предполага вземане на решения, които ще определят действията ви в близко бъдеще, с една по-голяма яснота, какво може да постигнете и как. Няма да ви навредят разговори с хора, които могат да ви дадат няколко интересни идеи или съвета.