Транзитът на Меркурий в съвпад с Уран на 31 май може да има значително влияние върху нашите мисли, върху общуването ви с околните и решенията, които ще вземете през този ден. Уран е планета на неочакваните промени, онова, което неочаквано се появява в живота ни и предизвиква преосмисляне или преустановяване на текущите ситуации. Когато Меркурий транзитира Уран, може да очакваме внезапни обхвати на вдъхновение, които да ни накарат да мислим и виждаме нещата по-различно, да откриваме нови начини за решаване на проблемите ни. Този транзит може да доведе до изненадващи новини и промени в плановете. Този транзит също така може да бъде източник на нови идеи, иновации и сътрудничество. Какво вещаят хороскопите на Надиа за всеки зодиакален знак?
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате желание събитията да се развият според плановете и очакванията ви. Съдбата ще бъде на ваша страна, особено ако запазите добронамереност и чистота в действията си. Днес дори може да бъдете възнаградени за ваши предишни добри дела. В петък избягвайте хитрости или нечестни действия свързани с пари или с финансови документи. За Овен, денят ще предостави възможност за срещи с интересни хора, посещение на важно място или виртуално общуване с някой, с когото имате обща дейност. За Лъв, значение днес ще имат разговори и действия свързани с вещи или с имущество, с някакъв вид собственост, който вие лично или семейството ви притежавате. Много хубав ден могат да очакват представителите на Стрелец, но като цяло всеки ще получи това, което сам си направи. Не изпускайте новите възможности, които ще възникнат в петък търсейки несъществуващи проблеми.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще бъде много важно да покажете, че знаете как да се радвате на живота. Не е нужно за това да предприемате някакви рискови действия или глупави постъпки. Има толкова много неща, които могат да осмислят живота ви, да го направят пълноценен и ценен, както за вас самите, така и за близките ви хора. Днес бъдете важни за приятелите си с полезни съвети или с желание да ги изслушате, да поговорите с тях или да бъдете заедно вечерта. За Телец, денят носи неочаквани промени в плановете за този ден, които ще възникнат след някакъв телефонен разговор или среща. За Дева, може да възникне обрат в едно събитие или очакване, което ще имате за този ден или за този уикенд. За представителите на Козирог, разговор или среща с непознат човек ще има някакъв смисъл, който само вие може да усетите, да разгадаете.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, през този ден ще се сблъскате с неочаквани ситуации или конфликти, свързани предимно с пътуване или с хора от друго населено място. Този ден ще изиска от вас по-голямо внимание, в случай че пътувате и най-вече ако шофирате собствения си автомобил. Денят ще бъде сложен и непредсказуем за вас, но вие ще имате силата да обърнете събитията в благоприятна за вас посока. За Близнаци, денят носи приключване на основните задачи за седмицата и осмисляне на резултатите, които сте постигнали. Повечето от вас ще бъдат доволни от постигнатото, но винаги са възможни изключения. За Везни, петък носи повече професионални или бизнес задачи, които едва ли ще може да отложите за следващата седмица. Още е рано да се настройвате за почивка, но постигнатото днес ще бъде важно за вас. За Водолей, предстои разговор и обща дейност с жена. Вашите действия днес ще бъдат важни за вашето настроение самочувствие и през следващите два дни.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще се ангажирате с планове свързани с вашия дом, имот или друг вид имущество. Възможно е при изпълнението на тези задачи да разчитате на различни хора, както от семейството си, така и извън него. Като цяло това ще бъде един благоприятен ден за вземане на важни решения или за приключване на вече започнати дела. Петък ще изиска повече търпение и дипломатичност в любовните ви отношения. Денят носи важно събитие или разговор свързан с човек, който живее в друг дом или друг град. За Рак, денят носи важни разговори или решения, които могат да бъдат свързани както с вашия дом и бит, така и с други важни задачи касаещи работа, бизнес или публични отношения. За Скорпион, очакванията в петък ще са свързани с търсенето на решения или измъкване от неприятни ситуации, в които сте попаднали поради ваша грешка, предоверяване или недостатъчна преценка на конкретната ситуация. За Риби, денят носи обща дейност или разговор, който ще проведете относно ваши предстоящи задачи, с които ще се ангажирате през новата седмица.