От днес до 18 юни Венера в квадрат с Нептун ще бъде причина за най-различни заблуди, обърканост, несигурност или разочарование в брачните и любовни отношения. Това са дни, в които ще се влияете от собствената си емоционална свръхчувствителност, или ще преживявате разочарования поради нереалистичните си очаквания. Време на експанзия на тайни любовни връзки или неморални прояви. Да се пазят тези от вас, които са склонни да витаят из облаците правейки най-различни нереалистични планове за бързо забогатяване.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя е ден, който вещае неочаквани преживявания от най-различен характер, но предимно такива свързани с работа или бизнес. Не пренебрегвайте новите възможности, дори печалбата от тях да е незначителна за вас. Отношенията ви с хора, с които работите заедно по някакъв проект могат да имат развитие. Някои от вас ще планират днес посещение при болен човек в дома му или в болнична институция. Опитите на ваш бивш приятел или познат да възобнови контактите си с вас, може да ви озадачи или да провокира някакви негативни чувства у вас. За Овен, днес ще бъде предизвикателство да излязат от една неприятна ситуация без да преживеят неприятни последствия от нея. За Лъв, днес ще бъде важно да подредят важни документи, вещи и въобще да вкарат в ред обстановката, в която живеят. Родените под знака на Стрелец, домашните задачи ще са достатъчно много, за да си позволят удоволствието да разпиляват времето си с различни забавления или безсмислени разговори с приятели.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде запомнен като ден на изненадите, които за някои от вас ще бъдат свързани с роднини и приятели, а за други ще имат връзка с документ или с пари. Ако днес сте ангажирани с работа или имате бизнес задължения, денят ви носи късмет и добра реализация. Днес ще имате комуникация с дете или с млад родственик, който живее извън вашия дом. Днес може да възобновите контактите си с ваша стара любовна или интимна връзка, но това няма да излезе извън границите на едно приятелство. За Телец, денят носи обвързване с нови задачи и планове, чието изпълнение предстои през следващите дни и седмици. Днес ще бъде полезно общуването ви с хора, с които имате общи интереси и цели. За Дева, очакванията днес ще бъдат свързани с обещание, което са дали някому преди време. Важен ден предстои на представителите на зодия Козирог. Ден в който ще вземете важно решение, ще ви бъде дадена важна задача или ще възникне нова перспективна възможност пред вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде благоприятен ден за различни преживявания свързани с личния ви живот. Днес може да преживеете различни интересни и впечатляващи изненади свързани със семейството или с роднини. Това ще бъде важен ден по пътя ви към духовно и личностно развитие, затова не омаловажавайте значението на събитията и преживяванията, които съдбата ще ви даде през този ден. Научете се да разгадавате знаците, които ви се дават наяве или насън. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора отблизо и далеч. За Близнаци, денят носи различни занимания или ангажименти с малки или вече пораснали деца. Възможно е да имате интересен или важен за вас разговор с родственик или с приятел. За Везни, денят носи приятни преживявания, посещение на различни места за отдих, или вечеря в любим ресторант. За Водолей, денят носи повече задачи, кратко време за тяхното изпълнение и една по-голяма умора в края на деня.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя мнозина от вас ще се опитат да изгладят недоразумения или противоречия в семейни, любовни или роднински отношения. Възможно е да имате притеснение относно пътуване, което планирате да направите в близко бъдеще. Неделя вещае новина свързана със здравето на човек, когото познавате. Това ще бъде благоприятен ден за подредба на вещи и мебели в дома ви, за работа в стопанството или в градината. Денят носи новини или разговори свързани с имущество, което семейството ви притежава. За Рак, това ще бъде благоприятен ден за работа, от която очаквате да получите пари или друга някаква облага. За Скорпион, напрежението днес ще бъде твърде голямо, с лесно възникване на конфликти или неприятни противопоставяния. За Риби, денят носи разговор или действия с близки хора относно неща, които ще имат връзка с документи, договор или нещо друго от финансов характер.