Каракачанов има две детски мечти – да бъде министър на отбраната, другата е да измести АТАКА и Волен, която няма да се сбъдне, категоричен е партийният лидер

Да си част от управлението, означава да взимаш решения. Как да съм част от управленската коалиция, като не участвам в нея по никакъв начин. Нито участвам в Коалиционен съвет, който взима решения и който казва какво да се гласува в парламента, нито по някакъв начин съм търсен за каквито и да било решения. Нямам участие във властта! Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров в предаването „Плюс-минус” по Нова ТВ.

„Става дума за решения, които засягат живота на много хора”, коментира той. Сидеров посочи, че пенсиите не бяха вдигнати на 300 лв., за сметка на партийните субсидии, за които НФСБ и ВМРО изнудиха ГЕРБ.

По думите му беше направена операция за изрязването на АТАКА от управлението и от малката коалиция с благосклонното съучастие на ГЕРБ, защото без тяхното съучастие това нямаше да се случи. Сидеров попита защо се опитва да се угоди на комплексарските напъни на Каракачанов и Симеонов, които през целия си политически живот жадуват да занулят АТАКА. „Това няма да се случи”, категоричен е партийният лидер.

„Каракачанов има две детски мечти – едната е да бъде министър на отбраната, която стана, а другата е да измести АТАКА и Волен, което няма да се сбъдне”, заключи Сидеров.

Снимка: БГНЕС, архив