Само единият от близнаците дал положителен тест за вируса

Единият от племенниците на Тити Папазов, който също е заразен с коронавирус, лепнал болестта от баскетболен треньор.

Оказа се, че това е вуйчото на двама близнаци – Косьо и Лъчо, но не стана ясно кой точно от двамата е пипнал бацила. Знае се обаче, че младежът е добре и няма оплаквания.

Новината съобщи самият Тити в сряда вечер по време на шоуто на Николаос Цитиридис.„В събота се обади сестра ми и каза, че и племенникът ми има. Той е на 18 години и живее в България. Даже няма симптоми. Той не е разбрал, а неговият треньор”, разказа Тити.

Прeносител на заразата бил въпросният треньор по баскетбол в клуб „БУБА баскет”, където играят племенниците на Папазов.

Специалистът се завърнал преди време от Италия. Тествал се и дал положителна проба за корона вирус. Заради това самият той помолил всички тийнейджъри, с които е контактувал, да минат тест. От състезателите само единият близнак се оказал заразен. В „БУБА баскет” тренировки не се провеждат още от 9 март, когато излезе нареждането да се спрат всякакви спортни занимания в детско-юношеските школи.

Майка на двете деца е Мариела Папазова, сестра на Тити и директор на Националната гимназия за древни езици и култура. „Беше в шок събота вечерта. След шока идва вярата. Хората в този период трябва да осъзнаят много неща”, сподели през сълзи Папазов.

Източник: wow-media.bg