Скандалният „сървайвър“ Андрей Едрев постигна нови висоти в шокиращата си биография, като този път съвсем сериозно влезе в ролята на порно актьор, видя Wow-media.

  Едрев е главният герой в скандален порно клип, който лесно може да бъде видян на международната интернет платформа Pornhub.

 Във видеото ясно се различава лицето на бившият „сървайвър“, а негова партньорка в сексуалния сеанс е една от неговите проститутки, които от години той „държи“ на остров Бали. На клипа още се вижда как Андрей влиза гол в празна спалня и сам наглася камерата, така че тя да е фокусирана върху леглото. От клипа обаче не става ясно знаела ли е партньорката му, че Едрев се кани да заснеме порно клип с нея. Във всеки случай, видеото и до момента седи в Pornhub,  a CV-то на Едрев се обогатява с още една простотия.

 Нека припомним, както Wow-media първа разкри, че скандалите около Андрей Едрев далеч не свършват с това. Както писахме на 25.05.2020г. , Андрей участва в още куп незаконни схеми, като изнудвания, рекет и далавери с кредитни карти в различни краища на света.

 Повече по темата вижте ТУК.