Емблемата на понятието „мисирка“ Николай Бареков явно обърка Бойко Борисов за някоя от своите асистентки, тъй като не спира да върти френска любов с премиера от своята страница във Facebook

 Макар и да се прави на крупен опозиционер, който единствен имал „големи топки“ да свали Бойко Борисов, реално мисирката Бареков е един прост изпълнител на дребни поръчки, давани му от спорадични благодетели. 

През последните седмици лицето Бареков не спира да плюе по президента Румен Радев от личната си страница във фейсбук, като реди глупост след глупост. „Радев си отивал“, „Радев бил затънал в далавери“, „Радев обслужвал олигарси“, са само част от безконечните простотии, които „приятелите“ на Бареков могат да прочетат във социалната мрежа. Комичното тук се съдържа във факта, че за разлика от куп предни пъти, този път Бареков няма конкретна поръчка, а просто отдалеч гледа да се подложи на премиера Бойко Борисов. Само преди година по същия начин Бареков правеше кълбета пред Борисов и Радев само и само, за да бъде назначен за наш посланик в Куба или Индия. Разбира се, нито Радев, нито Борисов вече биха могли да се вържат на селските номера на лицето Бареков, защото той е прозрачен за цяла България. 

  Очевидно е, че Николай Бареков бъркa Борисов с някоя от своите бивши асистентки, с които до скоро обичаше да върти френска любов зад гърба на жена си. Едно е обаче да целуваш по интимните части секретарката си, съвсем друго е да напъваш към корена от Банкя. 

  WOW-media.bg препоръчва на лицето Бареков да изтрие facebook профила си и да престане да се прави на палячо, защото освен отвращение не предизвиква нищо друго. 

 Вижте част от френските пируети на мисирката Ники: