С ироничен тон журналистът Иван Бакалов коментира във Фейсбук прогнозите на социолога Боряна Димитрова, че е възможно да с е задава “взривоопасна  трипартийна коалиция“  БСП – „Има такъв народ“ – Демократична България. Изумената от такъв политически развой социоложка получи веднага след тв си турне днес саркастичен пост от журналиста, който пише:

„Боряна Димитрова от „Алфа Рисърч“ ни плаши – представяте ли си, вика – коалиция между БСП, „Има такъв народ“ и „Демократична България“?

Да, представям си я и хич не ме е страх, в сравнение със сегашната коалиция.

Димитрова (дето Боеко казва за нея – „На тая най-много й вервам“) – е поредният ташакокрепител на Борисов, изкаран на боевата линия в тв студиите.

Идеята й е – сега си е най-добре, ако може да продължим пожарникарския райх с още едно десетилетие, и без избори. Нея ще я направят обер-групен-щурбман-фюрер на социологията.

Видяхме вече всякакви коалиции – и Демократична България с всичките насипни десни в коалиция с ГЕРБ, и „Атака“, ВМРО, НФСБ в коалиция с Бойко. В първия му мандат и Костов го крепеше, и Волен едновременно. А мечтата му на Борисов е да направи една коалиция с БСП, да им раздаде половината министри и пак той да дърпа конците в следващите 10 години („Е го, и Меркел така направи,требва да се обединим в кризата“).

И в БСП мнозина вече са си стиснали с Борисов ръцете под масата, личи си по шестването им в телевизиите. Само тая тъпа Нинова нещо се дърпа, затова трябва да я махнат.

Гаргите плаши госпожа Боряна. Сакън да не падне Боеко“.