В БСП една клика от 15-20 отявлени врагове на Корнелия дават мило и драго да съсипят председателя си и да поведат дружината към урните, за да гласуват за варварите

Писна ми да обяснявам, че не съм член на БСП, не съм симпатизант на БСП, убежденията ми ми са много далеч от левите и не сънувам Корнелия Нинова. Но се вбесявам от така наречените вътрешнопартийни сбивания и разправии в БСП – единствената политическа структура, която все още може да се противопостави на варварина от Банкя и първобитната му шайка.

В БСП една клика от 15-20 отявлени врагове на Корнелия дават мило и драго да съсипят председателя си и да поведат дружината към урните, за да гласуват за варварите. Трудно ми е да разбера тъпанарските апаратни мърсотии и пубертетните властови амбиции на зрели мъже и жени, които имат хоризонт с дължината на носа си.

На герговци, дъбовци, янковци, жабляновци, добревци и прочие заможни авантюристи не им стигат дебелите банкови сметки, фирмите и разните им участия в доходоносни финансови и икономически афери, ами искат и партия да си имат.

Като Бойко – партия за лична употреба, партия на разпореждане, партия на повикване. Нека ровят и подриват под фундамента на „Позитано“ 20.

Докато един ден Бойко не им прати фадромите на ГЕРБ да изчистят терена до кота нула и от централата им не остане камък върху камък.

Тогава герговци, дъбовци, янковци, жабляновци, добревци и останалите ще разберат с кого си имат работа, като им блокират сметките и им откраднат фирмите. Не им го пожелавам, но ги предупреждавам.

Бойко нито прощава, нито забравя и това се вижда всеки божи ден в новините. Бойко и шайката му предизвикват отвращение и отдавна са непоносими. Освен за противниците на противниците на Бойко.

Това е.

P.S. Не тая надежди, че герговци и компания ще се опомнят – твърде алчни са за власт. Но, ако начело на БСП беше някой като Бойко, тия отдавна щяха да са изхвърлени зад борда на партийната гемия.