„Клоунът“ в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл САЩ в чужда война след Айзенхауер, пише във Фейсбук проф. Антони Стоилов, зам.-ректор на ЮЗУ

Доналд Тръмп – най-неоцененият президент в историята. „Клоунът“ в Белия дом току-що е договорил четири мирни сделки в Близкия изток, нещо, което 71 години политическа намеса и безкрайна война не са довели.

„Клоунът“ в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл САЩ в чужда война след Айзенхауер.

„Клоунът“ в Белия дом имаше най-голямо икономическо въздействие, създавайки работни места и намалявайки безработицата сред чернокожите и латиноамериканците, причинена от друг президент.

„Клоунът“ в Белия дом разкри дълбоката, широко разпространена и дългогодишна корупция във ФБР, ЦРУ, НСА и републиканските и демократичните партии.

„Клоунът“ в Белия дом обърна НАТО и позволи на съюзниците да започнат да плащат вноските си.

„Клоунът“ в Белия дом неутрализира севернокорейците, попречи им да развият друга ядрена сила, изпрати ракети до Япония и заплаши западния бряг на САЩ.

„Клоунът“ на Белия дом преобрази отношенията с китайците, върна стотици сделки в САЩ и съживи икономиката.

„Клоунът“ на Белия дом завърши назначаването на трима съдии от Върховния съд и близо 300 федерални съдии.

Същият „клоун“ в Белия дом намали данъците, увеличи стандартното приспадане на възвръщаемостта на IRS от $ 12 500 за Married Filing Joints на $ 24 400 и накара фондовия пазар да се измести до рекордно високи стойности над 100 пъти повлия положително върху пенсиите на десетки милиони граждани.

Този „клоун“ на Белия дом разкри широко разпространената педофилия в правителството и Холивуд и разкри световния трафик на секс с непълнолетни.

„Клоунът“ на Белия дом работи безплатно и е загубил над два милиарда долара от собствените си пари в услугата – и направи всичко това и още повече в лицето на безмилостно подкопаване и противопоставяне от хора, които са заплашени, защото знаете, че са изложени като престъпници – ако не бъдат преизбрани.“

Антони Стоиловъ, Фейсбук, източник: lupa.bg