Вторият човек в партията на Цветан Цветанов и негов финансов благодетел, за какъвто го спрягат медийните слухове, ще взриви ефира с бомбастични разкрития в петък

Това става ясно от Фейсбук страницата на предаването ЕвроДикоф, водещ на което е журналистът Сашо Диков. Според анонса бизнесменът мултимилионер Павел Вълнев, който е и зам.-председател на „Републиканци за България“, ще разкрие защо влезе в българската политика и защо във всеки един момент от всяка американска банка може да получи кредит от 1 милиард долара.

Очаква се Павел Вълнев да разкаже как с брат си са създали най-голямата транспортна фирма в Средния Запад, кога е спечелил първия милион, защо не му позволиха да купи Би Ти Ви.

Три години по-късно Вълнев ще проговори защо се наложи да продаде телевизия Би Ай Ти, след като инвестира в нея осемцифрена сума, защо инвестира 100 млн. в Македония – а предстои да вложи милиони в Албания и Косово, но не и в България. И не на последно място – защо предприе тази авантюра да влезе в българската политика.