Бившият участник в телевизионното риалити “Биг Брадър” от 2014 година Мартин Мартинов не спира да кифлее в социалните мрежи фейсбук и инстаграм видя wowmedia

Красавецът, който за последно си бе в София само преди месец, през последните дни засипа онлайн пространството със свои кифленски фотоси, на които Мартин позира пред лъскав Мерцедес Кабрио.

Макар и да позира пред луксозната кола, все едно тя е негова, перфектна информация на wowmedia разкрива, че автомобилът всъщност е собственост на близък авер на Мартинов. Нещо повече! По думите на нашия източник въпросното лице имало по специален афинитет към нашенеца, подобен на този на унгарския евродепутат към мъжете с които той бе заловен вчера на оргия в Брюксел.

Нека припомним, че в миналото освен участието си в предаването Биг Брадър, Мартин нашумя у нас и със серията си връзки с куп по-възрастни, но богати или известни нашенки. По информация на WOW Марто бил минал през леглото на Жени Калканджиева, както и през спалнята на богата нашенка с име Мая, която пък освен големия си бизнес с автомобили, преди години доби популярност и с близките си връзки с премиера Бойко Борисов.

В момента Мартин Мартинов живее в САЩ, като разделя времето си между Ню Йорк и Флорида. Той се издържал като брокер на недвижими имоти, а манекенското поприще зарязал, тъй като с възрастта ангажиментите му почти напълно намаляли.