Антъни Джошуа, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен като начин на изразяване, като послания, които отправяше преди и след мача, като уважение към съперника, към публиката, към българския народ – с приятелски изречения, които отправи. Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж, коментира спортният журналист

„Предварително шансовете за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30%“, каза пред БНР журналистът Крум Савов в коментар на боксовата среща Пулев – Джошуа. По думите му фактът, че Кобрата е стигнал до този мач, е уникално признание за качествата, труда и волята му.

„Кубрат е много разузнаван и разгадан състезател, отдавна е в елита на Топ 10 на професионалния бокс. Той е доста предвидим. Английските коментатори подчертаваха, че Кубрат Пулев е еднопластов боксьор. Както и Палми Ранчев – една интересна фигура в бокса – потвърди, че Кубрат е продукт на една стара школа – съветската, в която аматьорският стил на боксиране не върши работа на професионалния ринг. Пак е постижение, че с този маниер Кубрат стигна до два мача за световна титла“.

Според Савов провокативното, арогантно и агресивно поведение, много често изкуствено инспирирано и преиграно, е част от това шоу:

„Кобрата е част от това шоу, друг е въпросът колко му отива. Кубрат можеше да се държи по-смирено и по-спортсменски преди и след мача. … Антъни Джошуа е великолепна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен като начин на изразяване, като послания, които отправяше преди и след мача, като уважение към съперника, към публиката, към българския народ – с приятелски изречения, които отправи. Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж. Той е огледален образ на Бойко Борисов“.

Крум Савов посочи, че напоследък не е много добро известното за всички приятелско отношение между боксьора и министър-председателя.

„Според фенове на Кобрата лек разрив между него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато премиерът не го е посрещнал на аерогарата“, коментира той и добави, че Борисов обича да общува само с победителите.

Пулев има шансове в политиката, категоричен беше журналистът.

Източник:fakti.bg