Да облиташ с хеликоптер корупционните си проекти, когато липсват медицински хеликоптери и такива за планинската спасителна служба е просто гнус!

Да заявяваш, че ти трябват още година-година и половина да управляваш за да можеш да завършиш корупционните си проекти е просто гнус, гнус на квадрат!

Да платиш 3 млрд.лева на българския данъкоплатец за да осигуриш руски газ за Сърбия, без да направиш разклонения за България е  върх на политическата проституция и просто гнус, гнус и гнус.!

Да твърдиш, че се справяш  добре  с кризата, когато страната която управляваш от 11 години е първа по смъртност в света и най-бедна в ЕС, е обикновенна гьонсуратщина.

Да се хвалиш, че имаш най-нисък бюджетен дефицит, след като си оставил населението си в бедстващо положение, а бизнеса / който трябва да пълни бюджета/ във фактически фалит е гьонсуратщина на квадрат.

Да залъгваш изпратените в принудителна неплатена отпуска хора, че ще получат мизерните 24 лева на ден, а след месец да се окаже, че междувременно си сменил документацията и подадените документи са някакси невалидни е гьонрсуратщина на трета степен.

Да отглеждаш с държавни пари политическите си проститутки – харлани, томита, георгимарковци, антонтодоровци, алйота, прислужната си социология и гнусните си анализатори е нищо повече от обикновена кражба.

Но идат избори. И сега, а не по-късно,  всяка политическа сила, която се явява на тях, трябва ясно и точно да се произнесе по въпроса за възмездието. И хората да знаят, че когато гласуват, гласуват за някой, който ще се бори за възмездие, наказание, съд и затвор, или пък за някой, който лекичко ще влезе в коалиция, в името на националното спасения или някоя друга мантра.

Не искам повече да ме спасяват. Искам само  и единствено, тези които безскрупулно крадоха в продължение на десет и повече години , да бъдат наказани. За да знаят следващите поколения политици, че след престъплението, следва наказание.

Трудно е да го обясниш на човек, прочел само една книга, но той може да го почувства на собствен гръб.

С престъпници политически компромиси не бива да се правят. На никаква цена. България ще бъде нормална държава само и единствено след като нейните политици знаят, че престъпленията се наказват. Най-сурово!

Източник: Афера.бг

Диана Дамянова