Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Днес няма да минете без доверие. Даже Вашия любим човек да Ви разказва небивалици за това, как е прекарал деня, или защо не е направил това, което Ви е обещал, ще се наложи да вярвате. Защото , така или иначе, няма да можете да проверите достоверността на думите. Ако не сте Шерлок Холмс, разбира се.

Рак

Сътрудничеството с хората ще Ви донесе богат опит, но без трудности няма да минете. За щастие, Вие преживявате подем в уменията за дипломатичност, който до голяма степен ще Ви помогне в изглаждането на острите ъгли. Преди всичко не трябва да забравяте за необходимостта ясно да изразявате своите мисли. За да постъпят правилно, хората изцяло и напълно е необходимо да разбират Вашите очаквания. Това се отнася както за професионалния, така и за личния Ви живот. Не забравяйте за това! Старайте се да не се претоварвате и да се пазите. Днес не само можете, но и трябва да го направите . Не е изключено възстановяване на по-рано прекъснати връзки, и то не по Ваша инициатива.

Лъв

Романтичните увлечения избухват лесно и се развиват стремително, макар че обстоятелствата сякаш съвсем не предразполагат към това. Най-лекомислените Лъвове даже са готови да пожертват вече създадени отношения, заради случаен флирт. Доста време ще заеме регулирането на семейните разногласия: ще се наложи да помирявате спорещи роднини, да търсите компромиси и да правите планове, с които всички да се съгласят. Себе си може да зарадвате с покупката на някакви приятни дреболии. Разходите не трябва да са големи, за да не се отразят на и без това „тънкия” Ви бюджет.

Дева

Не се страхувайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате как ще се развие в бъдеще днешната ситуация, особено ако всичко върви така прекрасно, но не се задълбочавайте в своите преживявания! Дълбоките емоции, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната ситуация по нищо не прилича на онова, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто отлично.

Везни

Ще се окаже, че трябва да отложите реализацията на някои планове, тъй като обстоятелствата ще се подредят по не най-добрия за Вас начин. Възможни са спорове с шефовете и разногласия с колегите, а всичко това по никакъв начин няма да способства за ползотворност на работата. Освен това , ще загубите интерес към по-рано започнати проекти, и ще ги довършвате буквално на сила. Личните отношения няма да Ви донесат сюрпризи, макар че тайничко си мечтаете за тях. Не си създавайте илюзии, без да имате каквото и да било основание. Не винаги е полезно много да мечтаете, а да не се замисляте , как да реализирате своите мечти…

Скорпион

Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия любим човек през този ден, че само Вашето пребиваване редом с него, независимо дали ще е морално или физически, ще може да му помогне поне малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец

Денят изобщо не е лош за работа. Ще успеете да се съсредоточите, и точно за това ще постигнете такива резултати, на които недоброжелателите направо ще Ви завидят. Постиженията Ви ще внушават уважение. Не е изключено именно във връзка с това да бъде повдигнат въпрос за Вашето повишаване в длъжност или увеличаване на заплатата. Не би трябвало и да се оплаквате и от лични проблеми. Особено радостен е факта, че близките Ви одобряват всяка Ваша инициатива, и с желание се включват в решаването на ребусите на живота.

Козирог

Днес ще направите някакво откритие, свързано с Вашия любим човек. Не може да се каже, че много ще Ви зарадва, но и като огорчение няма да е кой знае какво. Просто от този момент нататък ще се наложи да живеете с това, което знаете. Възможно е то даже да Ви донесе своеобразно удоволствие.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

През първата половина на деня яжте малко или съвсем не яжте. Нали помните, че храната се превръща в тъстини, ако не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и затова е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разходи могат да Ви донесат дълъг период на финансова нестабилност. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете малък компромис, за да запазите своето спокойствие.