Овен – Планирайте работата си с повече търпение и старание. Събитийният фон започва да придобива нова окраска, а личните отношения ще предизвикат повече емоции. Избягвайте да вземате участие в конфликти, особено с жени.

Телец – Днешните проблеми е твърде вероятно да са свързани с миналите ви грешки и пропуски. Добре ще е, ако можете да коригирате нещо от тях. Повишена е вашата емоционалност и степента ви на обидчивост.

Близнаци – Добре е да минимизирате контактите за днес. Не допускайте хаос и объркване да царят около вас. Всяка бъркотия ще ви се отразява доста зле и ще ви изнервя. Причини за разправии могат да се появяват по-често, отколкото обикновено.

Рак – Днес може да изпитате напрежение, да сте склонни да вземате прибързани решения, безполезна загуба на сили и енергия. Пазете се от интригите и подмолните игри на зложелатели. Не забравяйте, че семейството е вашият кръст, а домашната атмосфера зависи от вас.

Лъв – Старайте се да не се отклонявате твърде много от плана, който сте направили по-рано. Ако сте последователни и действате стъпка по стъпка, по-лесно ще постигнете успех в делата си. Добре е да ограничите контактите.

Дева – Изкушенията дебнат навсякъде. Не се поддавайте на желанието да харчите повече пари от планираното. Днес е по-добре да не натоварвате очите си, да намалите стоенето пред компютъра и телевизора.

Везни – Днес бъдете много внимателни и предпазливи, за да не направите нещо необмислено от бързане. Необходимо е да се сте по-сдържани в своето поведение. За предпочитане е да не се вземат сериозни решения.

Скорпион – Днес ще сте твърде чувствителни дори към най-незначителни неща. Постарайте се конструктивно да изясните недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия или направо ги отложете.

Стрелец – Приемайте нещата по-философски и по-спокойно. Не допускайте да бъдете въвлечени в спорове и разправии, които не ви засягат. Няма нужда да влизате в ролята на миротворци, занимавайте се единствено със собствените си дела.

Козирог – Днес не е най-подходящият ден за правене и обсъждане на планове за бъдещето, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Избягвайте да се нервирате, не се поддавайте на провокации и се старайте да реагирате по-спокойно.

Водолей – Днес избягвайте да нервничите за дреболии, старайте се да говорите по-малко и да не хабите излишно енергия. Прекарайте вечерта не с компания, а сами, за да възстановите вътрешната си сила и енергия.

Риби – Днес малко по-трудно ще се разбирате с другите. Често ще ви разбират погрешно и като резултат ще има доста обидени. Затова е добре да ограничите общуването, да отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.

Източник: tribune.bg

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here