Овен
Днес за Вашия любим човек няма да бъде лесно да се настрои по Вашия ритъм. Затова от време на време той ще върши непредсказуеми и неразбираеми постъпки, които много лесно могат да Ви подразнят и да Ви изкарат от релси. Не се поддавайте на провокациите на това черно чувство и не го следвайте. Проявете търпимост.

Телец

Очертават се емоционални кризи, сексът не е на ниво, отношенията зациклят. Възможни са нежелани присъствия и отсъствия. Става точно това, от което се притеснявате. Идват непредвидени разходи, роднини с психични отклонения създават проблеми. Противопоказни са абортите, ще си навредите и ще дистанцирате любимия. Едно отхвърляне ще породи низ от раздели. Време за диета, но без много течности. Отделете се от дома на родителите, поемете своя път.

Близнаци

Днес на Вашия любим човек му предстои да Ви помогне в някаква не лека работа и той успешно ще се справи с тази не лека задача. А успехът ще бъде толкова съкрушителен, че за Вас ще остане само възможността да се удивлявате в бързината му на намиране на решения.

Рак

Вслушайте се във вътрешния си глас, който Ви съветва, да бъдете внимателни. Даже и да не виждате риск, той се крие някъде в сянка, а Вашето подсъзнание съобщава за това. Ако сте се отнасяли с подозрение към някой от хората от Вашия постоянен кръг на общуване, днес ще научите факти, които или ще потвърдят Вашите подозрения, или убедително ще ги опровергаят. При всички положения ще получите по-ясна представа за всичко, което става наоколо, и много скоро може да престанете да се безпокоите.

Лъв

Никой не се кани да Ви изостави и няма за какво да си мислите глупости. Вашата подозрителност може и да има отделни определени основания, но само в частта, където анализирате собственото си несъвършенство…

Дева

Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.

Везни

Имате шанс да удържите победа над отдавнашен съперник, но да направите това сам , ще е доста трудно, та затова е добре да помолите някого за помощ. Може да завържете полезни познанства или да укрепите вече съществуващи връзки. Това няма да е трудно, тъй като днес интуицията ще Ви помага да намерите верния тон в общуването с любимия човек. Може да се занимавате с планиране, в това число и дългосрочно. Днес ще успеете да отчетете всички фактори и да не допускате грешки. Само че Вашата сериозност може да попречи на непринуденото общуване с приятели. Изглежда сте човек, кпйто не е настроен за веселби.

Скорпион

Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец

Денят ще Ви донесе професионални проблеми. Позициите Ви са много слаби и се нуждаете от поддръжка, но не желаете да си признаете това. Възможни са проблеми в отношенията с ръководството и колегите, тъй като ще предпочитате да давате, а не да изпълнявате заповеди и разпореждания, дори това да не е във Ваша полза. Финансовата картина е благоприятна и са възможни финансови постъпления. Може да си позволите някои отдавна запланувани покупки и развлечения. Времето, прекарано заедно с любимия човек, ще бъде много приятно.

Козирог

Старайте се да се махнете от натрапеното Ви сътрудничество , както и от силовото разрешаване на съвместните проблеми. Съблюдавайте твърдо буквите на закона в деловата работа и бизнеса. Много е важно да подобрите методите си на работа, и да внесете конструктивни промени в професионалната дейност.

Водолей

Заслужава си да си спомните за малките неща и второстепенните задачи, за решавнето на които дълго време не сте успявали да стигнете. Днес не си заслужава да се заемете с нещо значително, но не така стои въпроса с решаването на неголеми проекти. Вероятно е преодоляването на семейните недоразумения и обединяване на усилията за постигане на общи цели. Недоволството един от друг ще премине на втори план, а много претенции ще се окажат забравени. За самочувствието Ви няма да е зле, да се поглезите с нещо вкусничко.

Риби

Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

Източник: Nbox