През последните четири години Белият дом бе дом и за Иванка и семейството ѝ

През изминалите 4 години Иванка Тръмп беше дясната ръка на баща си – президента Доналд Тръмп. След изтичане на мандата му тя обаче реши да не развива политическа кариера и да напусне Вашингтон, предава Дарик.

Папараци заснеха как работници изнасят мебели от имението на Иванка и Джаред Къшнър, а преди дни стана ясно къде ще започне новия си живот семейството.

Най-голямата дъщеря на бившия президент се премества във Флорида, където наскоро придоби парче земя на частния остров Индиан Крийк близо до Маями. Това място е известно в Америка като „бункерът на милиардерите“.

Иванка и Джаред засега обаче няма да живеят точно там, а са наели апартамент за година в луксозен комплекс на брега на океана. Според запознати двамата ще живеят в известен комплекс, където месечния наем на апартаменти възлиза на около 40 000 долара.

Много е възможно през следващата една година, за която двойката е наела апартамента, да приключи строителството на собствената им резиденция на остров Индиан Крийк, където милиардерите Джеф Софер, Карл Икан и супермоделите Адриана Лима и Ел Макферсън ще бъдат техни съседи.

Апартаментът на Иванка пък се намира на час път с кола от имението Мар-а-Лаго на Доналд Тръмп. Именно там бившият президент отиде в първия си ден като обикновен гражданин.

Източник:fakti.bg