“90% от лобистките закони са вкарани от НФСБ и ВМРО“, каза още лидерът на АТАКА

„Подготвя се една нова политическа сила, която да замести патриотите в управлението. Става въпрос за „Има такъв народ“ на Слави Трифонов. Планът „Сидеров“ е различен от ИТН. Той е 150 страници. 30 години социолозите израснаха пред очите ми. Някои от тях ги чувствам като роднини. „Атака“ ще участва на изборите и ще има изненади.

Аз не съм бил в управлението, а в Народното събрание. Реалното управление е в изпълнителната власт. 90% от лобистките закони са вкарани от НФСБ и ВМРО“. Това заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров пред bTV.

„Аз бях конструкторът на коалицията „Обединени патриоти“. Предложих Каракачанов и Явор Нотев за президентска двойка през 2016 г. Не мога да ви опиша колко съм убеждавал Валери Симеонов, колко дни и нощи сме говорили. След това имаше почерпка. „Обединени патриоти“ се разпадна за неправилна политика. Министерството на отбраната стана „агенция за недвижими имоти“, а Валери Симеонов започна да затваря печеливши заведения. Трябваше да налагаме политика на ГЕРБ, но беше нарушен балансът. Конструкцията, която създадох, беше четиристранна. Бойко Борисов нямаше с кого да управлява“, заяви той.

„Говорил съм с Бойко Борисов. Аз бях против сделката с Ф-16. От доста време вече нямам диалог с премиера. Чудя се дали да не изляза на автостоп и да не го спра, за да му кажа нещата. Нещата стават абсурдни. Полицията не преследва престъпници, а дебне хора, които искат да се веселят. Смятам да обединя граждански организации, с което да застанем срещу колониалното и териториалното ни поробване“, коментира общинският съветник и бивш народен представител.