Парата прави борбата! А, не се съмнявайте, че Борисов и партията му ГЕРБ в момента са излезли на пазар! Пазарува се всичко наред, вадят се милиони и цялата корупционна машина, в която се е превърнала държавната власт в България днес, работи на пълни обороти. Целта е една – Борисов да спечели парламентарните избори, а след това да стане президент.

За нейното постигане е нужно пълното унищожаване на политическата опозиция у нас. И тук никой не трябва да си прави илюзии, опозицията в България е единствено и само БСП в лицето на Корнелия Нинова, а всичко останало са „кифли с кух пълнеж“, зад които стои или олигархията, или организираната престъпност, или лично Бойко Борисов.

Разбира се, наивници ще има винаги, като може би част от тях ще продължат да разпознават като „опозиция“ хора, като Арман Бабикян, Мая Манолова или Слави Трифонов. Тези тримата обаче са толкова опозиция на Борисов, колкото Нанков може да строи магистрали.

И тъй като борбата за постигането на горната цел е брутална, за целта са мобилизирани всички финансови и човешки ресурси. И тук на първо място идва най-евтината стока – предателите. А те в редиците на БСП се оказаха не малко. Най-видните от тях безспорно са Георги Гергов, Красимир Янков, Михаил Миков, Весела Лечева, както и още няколко бивши лица от социалистическата партия.

За Гергов е излишно да говорим, тъй като връзките му с Борисов и ГЕРБ отдавна са публично известни, а „подаръците“, които Гергов получи от своя гуру Бойко са на стойност десетки милиони. Достатъчно е да споменем единствено прословутата заменка с „дупката“ във Варна, както и неспиращите саботажи на „Свинаря от Пловдив“ в организацията на партията в Града под тепетата.

Следващият „социалист“ напазаруван от Борисов е Красимир Янков. Този провинциален кариерист наскоро дори е бил засечен при тайно негово посещение в централата на ГЕРБ. Познайте какво е правил там Янков? Разбира се, просил е пари и е молил за подкрепа.

Тъжният списък с напазарувани „социалисти“ не свършва само с горните две лица. Бившият председател на БСП Михаил Миков също е в кюпа. Никога в историята си БСП не е била по беззъба и удобна опозиция, каквато тя бе по времето на фена на алкохолните напитки Миков. Бойко дори бе готов да похарчи десетки милиони, само и само неговият човек Миков, да остане на чело на социалистическата партия.

Голямата спортистка Весела Лечева също избра да запази топлите си отношения с Борисов и ГЕРБ, за сметка на достойната си позиция в партията в чието ръководство участваше. При Лечева мотивите са напълно финансови, тъй като очевадно бизнесът й е по-важен от идеите. Нека незабравяме, че брат й Данаил Лечев е един от големите хазартни босове днес в България, като поддържа топли връзки с изпълнителната власт. Същата тази власт, която почти му подари двата най-големи хотела в Бургас и Варна – „България“ и „Черно море“.

Всички гореспоменати лица, вече повече от година са активно мобилизирани и мотивирани да атакуват собствената си партия и в частност Корнелия Нинова. На тях директно им е била възложена задачата да цепят местните организации на БСП из страната, с цел да направят невъзможно спечелването на бъдещите парламентарни избори от БСП. За тях се осигурява неограничено медийно време и пространство във флагманите на властта Нова телевизия и ПИК. Идеята е ясна – бой и плюнки по социалистите и Нинова. И те бият и плюят. Неограничено.

Вие обаче трябва да помните само едно – това са „социалистите“ на Бойко Борисов. При тях нямат идеи, има само интерес.