Да сте чули наскоро нещо за Валери Симеонов? Да сте го чули да ръси мъдрости из ефира, както не спираше да прави доскоро? Не, не сте. Няма и да го чуете скоро. Това е така, защото Валери Симеонов се е сврял в миша дупка, а партенките му треперят от ужас, че може би предстои да остане без имунитет тъй като най-вероятно няма да влезе в новия парламент. Нещо повече – Валери Симеонов е получил указание от най-високо място по възможност до максимум да ограничи своите медийни изяви, тъй като след всяка една подобна следва единствено скандал.

Всъщност едва ли в държава има по-презрени хора от Валери Симеонов и неговия коалиционен партньор Веселин Марешки. Наскоро към тях се присъедини и трети, за да бъде картинката по Доньо Донев пълна. Всички сме гледали анимационното филмче „Тримата глупаци“. Затова хич не е случайно, че смелчагата от Долни чифлик в момента не лае, както обикновено от телевизиора, а само чат-пат мяука. Неговият интимен коалиционен партньор Веселин Марешки пък не спира да излива стотици хиляди левове за реклами по електронните медии, както и да разнася пари в брой по информационните сайтове. Но това е разбираемо тъй като пред Марешки стои единствено перспективата, или да влезе в парламента, или да влезе в затвора.

Така че, уважаеми зрители, радвайте се на едномесечното спокойствие, което ви предстои поне няма да слушаме умозренията на мозъчния тръст Валери. И не се съмнявайте, че ако объркате бюлетината на изборите и недай си боже Валери отново попадне в Народното събрание, старият му вой ще се завърне с пълна сила,  а вие ще бъдете чипирани. Чипирани с глупостта на Валери Симеонов.

Опичайте си акъла!