Овен – Прекарайте повече време с близките си. Подходящо е да предприемете някаква семейна обща работа. Старайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със семейството си. Не търсете виновни, а намерете решение, което е подходящо за всички.

Телец – Възможно е някои стари проблеми да ви напомнят за себе си. Бъдете откровени с близките си – това е единственият начин да избегнете недоразумения. По-добре е да се говори открито за всякакви проблеми, защото намеците само усложняват ситуацията.

Близнаци – Денят е свързан с намаляване на жизнеността, здравето може да се влоши. Опитайте се да избегнете по-сериозно физическо натоварване. Вашата проницателност е забележителна и ще ви помогне в практическите въпроси и личните взаимоотношения.

Рак –Звездите препоръчват да се грижите за здравето си, да си почивате повече, да избягвате стреса. И не се притеснявайте за временните затруднения, те скоро ще отминат. Разходките са полезни за вас – в резултат на това настроението ви ще се подобри.

Лъв – Ако не се чувствате на кеф, не бързайте да си го изкарвате на околните. По-добре е да проявите малко физическа активност/работа, за да се нормализира настроението ви. Време е за малко шопинг. Има възможност да направите добра евтина покупка.

Дева – Приятен ден ще прекарате със семейството си. Общуването с близките ви ще ви зареди с енергия и всички проблеми ще се изпарят от ума ви. Не прекалявайте с физическата активност и внимавайте за домашни инциденти.

Везни – Добре е да прекарате деня колкото може повече на спокойствие. Опитайте се да отстраните неспокойните мисли, които ви глождят. Организирайте правилно работата си, за да може да ви остане и време за себе си.

Скорпион – Не забравяйте, че всичко в този свят има двойствена природа. Не предизвиквайте късметът си, защото би могъл да се обърне срещу вас. Съблюдавайте непременно нравствените правила при общуване. Някои от вас не се чувстват в особено добра форма, но ще се оправят.

Стрелец – Прекарайте повече време с близките си. Подходящо е да осъществите някаква семейна работа заедно. Опитайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със семейството си. Не търсете виновните, а намерете решение, което е подходящо за всеки

Козирог – Днешният ден може да ви донесе трудности. Вероятно ще се наложи да се заемете с нещо непредвидено, което не е влизало в плановете ви. Бъдете щедри на добри думи и чувства към хората, които ги заслужават.

Водолей – Денят днес не е лош, но ще е леко напрегнат. Не вземайте решения под въздействието на емоциите. Недейте да нервничите, ако някой се опита да наруши вашите планове. Отървете се от тъжните мисли чрез среща с приятели.

Риби – Непредвидени събития могат да променят намеренията ви. Възможно е да почувствате умора в следствие на претовареност през седмицата или в резултат на здравословни проблеми. За да няма драми, необходимо е да се съобразявате за всичко с партньора си.

Източник: Tribune.bg