Овен
Изглежда че човекът, който е общувал с Вас изключително на делови теми, иска да пренесе вашите отношения в съвършено друга плоскост. Окажете му топъл прием, но само заради факта, че жадува сближаване, съвсем не сте длъжни да го приемете. Изучете всички варианти и не забравяйте за своите високи стандарти. В края на крайщата това е една от причините, поради които този човек така Ви се възхищава. Вашият професионален кръг и кръга на общуване бързо се разширяват. Отначало ще Ви бъде трудно да проследявате всичко, но точно в това ще бъде веселото.

Телец

Авантюризмът ще бъде чужд на Вашия любим човек днес. Също както и всякаво безумие. Той ще следва правилата на безопасност и приличие, неотклонно спазвайки всички предписания на нашето консервативно общество. Само че, за съжаление на Вас днес това няма да Ви хареса. Може би някой друг път?…

Близнаци

Крайният резултат от Вашите планове и усилия изцяло и напълно ще зависи от отношението Ви към собствените усилия , и от това, как общувате с другите хора. В края на крайщата какъв е смисъла на успеха, ако се отдалечавате от близките си и се побърквате от стрес, опитвайки се да постигнете този успех? В даден момент емоциите се нажежават: отчетете това, когато решите, какъв ще бъде по-натаъшния Ви план за действие. И особено важно е да помислите, когато решите да критикувате някого.

Рак

Вашият любим човек съвсем не е сам – той си има роднини. Днес трябва да си спомните за това, а и да проявите към тях максимум внимание. Само не бъдете заядливи или прекалено грижливи: Това няма да предизвика нищо повече от раздразнение и недоумение. Затова пък няма да Ви бъде вредно, да сте малко с по-широка усмивка, отколкото обикновено.

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, отколкото да печелят. Като цяло денят ще бъде свързан с разочарования и неуспехи, както и с необходимостта да отстъпите, пропускайки напред съперници и конкуренти. Трудно ще преживеете това положение, а обичайният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекалено много време в уединение – мрачните мисли доста лесно ще Ви завладеят, ако до Вас няма никой. Приятелите охотно ще Ви подкрепят и развеселяват, като въобще няма да задават излишни въпроси. Възможен е неочакван подарък.

Дева

Активното Ви внимание през този ден ще е особено нужно на Вашия любим човек, защото в противен случай може да извърши куп глупости на всякакво ниво, в това число и такива, последствията от които ще бъдат необратими. Строгият Ви контрол ще бъде само от полза на Вашата половинка, а и на вашите отношения….

Везни

Очаквайте помощ от своя любим човек днес, независимо от това, дали сте му я искали, или не. Възможно е, по- добрата помощ да би било просто да не Ви пречи, но той явно ще се придържа към друга гледна точка , и ще се опитва всичко да прави така, че да Ви бъде по- леко…

Скорпион

Най-добре ще бъде, ако преминете в сянка. Оригиналността и индивидуалността Ви привличат хора, с които не си заслужава да имате нищо общо. Изключително важна е предвидливостта. Без нея ще създадете и за себ си, и за своите близки,не малко проблеми. Бъдете икономични: парите, които днес се каните да похарчите за приятни, но незначителни неща, скоро може да Ви потрябват за нещо много по-важно. Бъдете внимателни към здравето си: възможни са безсилие и обостряне на хронични заболявания.

Стрелец

През този ден не трябва да очаквате нищо особено : ключовата му характеристика е „стабилност”. Ще се развиват по-рано набелязани тенденции, може да продължи работата по започнати проекти, а даже и да се стигне до тяхното завършване. Но за сметка на това с реализацията на нови идеи е по-добре да се почака. Близките Ви днес ще са щедри на критични забележки и то даже по отношение на Ваши идеи, които до неотдавна са одобрявали. Това ще Ви озадачи и обиди, но още до вечерта взаимното разбиране ще се възстанови.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък – това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко…

Водолей

Не се учудвайте на критиките: днес всички Ваши пропуски, дори и най-малките, ще бъдат особено забележими. Имайте предвид че хората, които показват Вашите грешки, съвсем не са настроени враждебно. Ако не се обиждате за дреболии и не проявявате прекалена подозрителност, денят ще премине съвсем приятно. Възможни са неочаквани посещения. Посрещането на гостите ще премине изключително удачно, но привечер ще се почувствате уморени от развлечения, и че не Ви е възможно повече да се радвате и веселите. Романтична разходка с любимия човек ще Ви помогне да забравите за грижите на деня.

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започе скандал. Отклонете разговора.