Наша министърка с крадлив нрав задигнала скъп сервиз от хотел в Делхи, докато била в командировка, разкриват нейни подчинени, които се надяват, че пътищата им повече никога няма да се пресекат с въпросната дама

Името й се пази в редакцията, но поради деликатност ще го спестим, съобщи „Уикенд”.

„В хотела бързо разбрали, че сервизът с висока антикварна стойност не краси витрина в президентския апартамент и веднага потърсили хора от екипа на министърката.

„Такъв срам брахме, че не е за описване” – разказват асистентите й и допълват, че сервизът бил върнат с хиляди извинения. Уж било станало някакво недоразумение.

Същата дама, която досега заемаше много висок пост, въпреки семплите си личностни особености, с които периодично правеше потресаващо впечатление, имала отвратителния навик да кара сътрудниците си да й помагат при смяната на тоалетите.

„Вероятно е гледала в някой филм, че слугите обличат и събличат аристократичните особи и тя беше решила да се прави на благородничка”– смеят се подчинените й. Допълват, че поне не ги е карала да я сресват.

Сега екипът на госпожата се надява да успее да запази постовете си в министерството, макар че сами признават, че е много малка вероятността това да се случи.

Те допълват още, че ако се направи справка кой от управниците най-често е имал смени в екипа си, ще излезе, че е тяхната шефка.

„Тя не може да говори нормално, кара се, вика, стресира екипа си и затова при нея текучеството е най-голямо, а в министерството, което управлява, е пълен хаос” – описват картинката служителите.