Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

Всички днес ще бъдат с Вас внимателни и официални. В това може да откриете своеобразна прелест – в карйна сметка не може да се флиртува непрекъснато. Но ако сте истински майстор, може да се опитате да стопите леда малко по малко.

Рак

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се появи добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове

Лъв

Много ще е важно през този ден да поддържате приятелски отношения с хората, близки на Вашия любим човек: негови роднини, приятели, колеги. Това ще рече- с всички онези, които той счита за нужни за себе си персони. Постарайте се да направите това максимално искрено, ненатрапчиво и тактично.

Дева

Бъдете готови за тежка борба с дребни битови неприятности в голямо количество. При това най-трудната задача ще бъде не да излезете победител, а да не започнете да ругаете в порив на крайно раздразнение и да направите останалите на пух и прах.

Везни

Ситуацията изсква нестандартни постъпки и смели решения. Не разчитайте на това, че ще успеете да удържите поне малко значими победи, а просто следвайте традицията и се движете по утъпканите пътеки. Не се страхувайте да привличате вниманието върху себе си: минавайки в сянка, рискувате да изпуснете много интересни възможности. Разногласията с близките ще са досадни, но не прекалено сериозни, затова кавгите и конфликтите трябва да избягвате. Възможна е среща с неприятен за Вас човек. Постарайте се да не давате воля на емоциите си и не бъдете прекалено доверчиви.

Скорпион

Някакви сериозни планове за бъдещето току-що са придобили завършен вид. Развълнувани сте, и това е естествено. Постарайте се за максимално дълго време да запазите тези свои чувства, но и не забравяйте за преимуществото да живеете тук и сега. Тревогата за бъдещето е само напразна загуба на време и сили. По-добре бъдете благодарни за онова, което имате и за това, на което можете да разчитате. Много хора са влизали в живота Ви и са излизали, но се опитайте да запазите онези, които и сега са редом . Постарйте се да им покажете, колко много значат за Вас.

Стрелец

Няма да е лесно днес да предприемете някаква отговорна крачка, но неизбежно ще се наложи, да направите това. В противен случай в личния Ви живот може да започнат доста сложни проблеми, решаването на които ще бъде практически невъзможно.

Козирог

Може да разчитате на подкрепата на своите близки, която до голяма степен ще облекчи този и без това не лек ден. Ще възникнат не малко проблеми, но всички те може да бъдат решени само в случай, че не решите да действате самосиндикално. Не се стеснявайте да признаете, че сте се отзовали в затруднено положение. Ако скривате това, никой дори няма и да се досети, че имате нужда от помощ. Въобще през този ден може и трябва да говорите с близките за всичко, което Ви тревожи и вълнува. Ще чуете не само добри думи, но и полезни съвети, а и ще почувствате облекчение, споделяйки своите преживявания с добре настроени слушатели.

Водолей

През целия днешен ден не са изключени неправомерни действия и импулси ( например незапланувани покупки). Ще Ви бъде трудно да се удържите в рамките на позволеното, ако изведнъж видите нещо съблазнително, оригинално, излизащо от обичайните рамки. Не отдавайте особено значение на внезаоно възникващи астрономически пристрастия, тъй като още на следващия ден благополучно ще ги забравите, сякаш никога не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви доведе до депресия даже при незначителни загуби и грешки.

Риби

Бъдете търпеливи към раздразнителността на своя любим човек. Той не е идеален, но Вие го обичате именно такъв! И освен тези отрицателни качества, той има и много положителни! Ако съвсем не можете да търпите, мълчаливо се отдалечете или просто идете в другата стая. Пребройте до десет и ще можете отново да се усмихвате.