Бойко Борисов не е имал скорошна среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа. Председателят на ГЕРБ се е видял с представителя на ФБР у нас Джесика Ким, която му съобщила, че американското правителство оттегля доверието си от него, твърди „Фрог нюз“ позовавайки се на свои дипломатически източници.

Припомняме, че автомобилът на Борисов бе прехванат пред американското посолство в деня, в който финансовото министерство на САЩ обяви санкциите по закона „Магнитски“ срещу Делян Пеевски, неговия човек Илко Желязков и Васил Божков. В съобщението на американците се казва, че Васил Божков е подкупвал политически лидер. До този момент различни говорители посочват, че това е Бойко Борисов. Не е случаен фактът, че срещата в американското посолство се свързва именно със санкциите по „Магнитски“.

Любопитното е, че до този момент нито Борисов е коментирал визитата си в посолството, нито пък оттам са съобщили каквато и да е информация.

Обичайно американската страна винаги дава, макар и кратка, информация за подобни виждания, допълват източниците на „Фрог нюз“.