Овен
Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят, опитвайки се да оценят всички нюанси на ситуацията, за да вземат вярно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на съпруга. Възможно е той да се не съвсем логичен в разсъжденията си, но в неговата гледна точка определено има нещо.

Телец

През този ден вероятността да срещнете човека на своите мечти е прекалено малка. Звездите са почти уверени в това, само те съвсем не значи, че днес не трябва да изглеждате добре. Когато излезете на улицата, усмихвайте се лъчезарно и се опитайте да привличате вниманието на противоположния пол.

Близнаци

Денят ще бъде неспокоен, а това едва ли ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в обстановка на душевен комфорт, наслаждавайки се на незабързания начин на живот. Сложно ще се подреждат отношенията с представителите на по-възрастното поколение. Разногласията ще стават все по-сериозни, и само най-отстъпчивите представители на знака ще намерят начин за компромис. Неочаквано ще възникне необходимост , да направите корекции в своите ежедневни привички. Бъдете готови и за това, че плановете ще се наложи да промените, по независими от Вас обстоятелства.

Рак

Помислете, защо не Ви харесва у Вашия човек тази или онази черта. Може би с нея напълно може да се помирите, ако им сложите друго название?… Например не дрънкало, а обшителност; не лъжец, а фантазьор. Днес е благоприятен ден за експерименти и самовнушения. Опитайте!

Лъв

Макар че Лъвовете се славят със своята храброст, днес бихте предпочели тя да е още по-глямо количество у Вас, тъй като Ви предстоят много по-сериозни неша, отколкото разправиите с ревнивия възлюбен. Ще се сблъскате с невероятни изисквания, насоки , неразбиране и грешки, а всичко това може да доведе до проблеми с отношенията Ви с хората – романтични, платонически или професионални. Няма да е лесно, та затова започвайте да действате, докато е време.

Дева

Имате шанс да се възползвате от подкрепата на влиятелни хора за реализацията на някакъв много важен проект. Денят е подходящ за проява на инициатива в деловата сфера. Може да предлагате за разглеждане свои идеи – ще бъдат посрещнати благосклонно. Денят е благоприятен за нововъведения в работата и създаване на нови традиции в семейството. Ще укрепнат връзките Ви с роднините, а отношенията с любимия човек ще са на основата на повече доверие. Лесно ще правите отстъпки за дребни неща, а когато става дума за принципно важни въпроси, ще отстоявате своята гледна точка , но без излишна твърдост.

Везни

Това е много успешен и плодотворен ден, който може да посветите на семейните задължения, оправяне на някои неща в дома си и решаване на битови проблеми. По начало всички представители на Вашия знак са разтропани, действени, организирани и сте в сътояние и най-ленивите да вдигнете за подвиг ( в интерес на истината – не за дълго). Ако предпочитате организирано развлечение, по-добре се доверете за подготовката на някой друг. Вие към всичко се отнасяте така сериозно, че даже и приятелско събиране може да превърнете в официален прием.

Скорпион

За Вас това е ден на успешна реализация на плановете. Всичко, което е било добре премислено и организирано, преминава по възможно най-добрия начин. Импровизациите обаче ще се окажат не толкова удачни, тъй като Вие не така бързо и безгрешно, както друг път, ще реагирате на промените в ситуацията. Възможно е получаване на неочаквано известие , което да Ви удиви, и даже ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят отношенията с близките: те не само ще Ви подкрепят, но и ще Ви критикуват. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви дразни не на шега. Вечерта са възможни сериозни разправии.

Стрелец

Видели сте сериозни признаци за това, че отлично се справяте със ситуацията. Продължавайте да следите онова, което Ви подсказва интуицията и правете само неща, които Ви се струват правилни. Започвате да се чувствате комфортно вършейки неща, които никога по-рано не са Ви били интересни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква голяма обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за собствена значимост. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог

Днес доста силно ще се паникьосвате, и това ще бъде предимно за незначителни неща. Нищо сериозно не заплашва нито Вашия любим човек, нито отношенията Ви с него. Притеснителна е само Вашата паника, която притежава наистина разрушителна сила. Струва ли си?

Водолей

Нещо е на път да се случи, и Вие отлично знаете това. Възможно е, да е крайно време, за да определите среща на човека, по който от доста отдавна въздишате и да си изясните, дали и двамата сте готови, да изведете отношенията си на ново ниво. Последното, направено от Вас предложение е напълно възможно да бъде прието. Или да е била получена и одобрена Вашата кандидатура…. Убедете се, че сте готови за голяма изненада в живота си. Не поемайте твърде много задължения, тъй като много скоро няма да сте господари на собственото си време….

Риби

Денят обещава да бъде много успешен и приятен. Интуитивно ще чувствате, какво трябва да направите, та и на другите да не навредите, и своята цел да постигнете. Вие не просто плувате по течението, а следвате собствения си път. А пък факта, че за това не се налага да полагате каквито и да било усилия, се оказва просто приятна изненада. Днешният ден е много подходящ за общуване, и всички срещи на практика ще се окажат много приятни. Няма такъв човек, с който не бихте могли да намерите общ език. Интересното е, че всяко мимолетно запознанство може да прерастне в нещо голямо, стига само да поискате това.