Овен
Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

Телец

Много ще Ви бъде трудно да намерите общ език с шефовете, влиятелните хора и представителите на държавните органи. За публични изяви това също не е най-подходящия ден. Ще изглеждате неубедително, и сякаш ще се губите в изключително важните моменти. Затова пък изключително плодотворна ще се окаже самостоятелната работа, и най-вече – свързаната с пресмятане или анализ на факти. Този ден може да използвате за помиряване след кавга, или за оправяне на отношенията със скъп за Вас човек. Помнете, че днес сте настроени за критика, и затова не трябва да казвате всичко каквото мислите направо, а да преброите първо до десет.

Близнаци

Възможно е, да не Ви пречи, ако смените сегашния си начин на живот с по-сдържан. И времето, и парите, които сте харчили толкова безгрижно, са на границата на привършването, и затова днес е най-подходящото време, да проявите строг консерватизъм. Само че Вие можете да превърнете цялата ситуация в много забавна игра! Поставете си за цел да проверите и да се убедите, колко малко можете да харчите за деня, и колко бързо можете да тичате по задачи. Направо ще се учудите, от получения резултат!…

Рак

Приятната атосфера на този ден ще бъде развалена от голямото количество работа, което трябва да свършите. Освен това вечерта ще сте изключително приятно учудени от нейното количество. Може и да се гордеете със своите достижения! Отношенията с околните ще бъдат отлични. Ще намирате компромисни решения за спорещи хора, а и ще можете да убедите всекиго, в каквото поискате. Плановете за деня ще успеете да реализирате, а и ще се натъкнете на интересна и полезна информация. Не се опитвайте да налагате мнението си на околните.

Лъв

Очаква Ви взимане на доста сложно решение, макар и да чувствате, че все още не сте готови за това. За съжаление, никой няма да започне да Ви чака! Ако бавите решението днес, има много да съжалявате за това в бъдеще. Вашата задача е, на време да се вслушате във вътрешния си глас, а интуицията е тази, която ще Ви подскаже, какво трябва да се прави. Денят е много подходящ за разрешаване на финансови и имуществени разногласия, в това число – и вътрешно-семейните. Ще успеете да примирите враждуващите страни, както и да създадете комфортна атмосфера за общуване.

Дева

Изглежда в светския календар се отбелязват повече събития, отколкото наистина сте в състояние да посетите. Е, ако се окаже, че не сте особено пестеливи по отношение на времето, което всъщност е свойствено за Вас… При това не се опитвайте да надскочите себе си. Различни покани ще Ви засипват през целия ден, и на практика ще се наложи да отделите няколко часа за най-интригуващите.

Везни

През този ден ще се наложи да се погрижите за представителите на по-възрастното поколение. Например да навестите неговите или своите родители, или поне да им позвъните. Или може би ще преведете някоя стара баба през пътя Доброто общо дела за възрастни хора, които се нуждаят от вас, само ще Ви сближи.

Скорпион

Старайте се спокойно да се отнасяте към всичко, което става около Вас. Много неприятни събития от този ден няма да имат никакви последствия, ако не започнете да реагирате прекалено болезнено. Днес може просто да си затваряте очите за това, което не Ви харесва. Още утре много от проблемите ще изчезнат от хоризонта. Единственото, което не трябва да оставате без внимание са отношениято с близките. Ако днес Ви заподозрат в егоизъм, хармонията ще бъде нарушена за дълго време. Не си икономисвайте добрите думи.

Стрелец

Може би точно сега в небесата става нещо невероятно: там Ви се готви изненада, която много ще Ви учуди. Слънцето и Луната са обединили своите усилия, за да Ви изпълнят с енергия, когато става въпрос за любов и отношения. Само се постарайте да не прекалявате – рискувате да се държите неразумно. Ако не бяхте типичен представител на Вашия знак, после можеше и да съжалявате за това, че сте били толкова откровени с хора, които не са били готови за това. Така че се постарайте малко да пообуздаете себе си. Имате работа с много мощна стихия, а вече сте получили своята част.

Козирог

Днес ще Ви осени озарение или ще Ви стане известна някаква служебна информация. Възползвайте се от това умно. Тази информация може да окаже значително влияние на проекта, в които сте ангажирани, и която ще Ви превърне от бег-вокал в истинска суперзвезда. Готови ли сте за светлината на прожекторите. Задръжте онова, което знаете, още няколко дни, и подтиснете изкушението с един скок да изпреварите конкурентите. В края на крайщата, от къде знаете, че и те не разполагат със същата информация?…

Водолей

Ако бракът Ви пука по шевовете, а любимия хамстер сутринта Ви ухапе по пръста, знайте, че в датското кралство не всичко е наред и е крайно време, да промените нещо в живота си. Звездите Ви съветват, да си направите нова прическа и да си смените работата. Дайте възможност на новите мисли и впечатления да изпълнят живота Ви с ново съдържание и смисъл!

Риби

В този ден можете да постъпите така, както искате : да отложите работата и максимум време да посветите на развлечения и приятни занимания. Радвате се на висок жизнен тонус, изпълнени сте с енергия, и всяко натоварване ще понасяте доста леко. Единствената неприятност на този ден е необходимостта от големи разходи, за които всъщност няма да съжалявате. Възползвайте се от необходимостта да разширите своя кръгозор. Много интересни ще се окажат предложенията на стари познати, макар че малко няма да съответстват на Вашия начин на живот. Отношенията с роднините ще са напълно хармонични и ще можете не само да прекарате времето с тях, но и да обсъдите важни и актуални проблеми. В сферата на романтичната привързаност са силни позитивните тенденции.