Известният уфолог Скот Уоринг съобщи за необичайна находка върху снимки на лунната повърхност, получени от мисията Аполо 9

Според уфолога на изображенията на Луната са заснети три гигантски НЛО с форма на пура, които са прелетели покрай единствения естествен спътник на Земята. Изследователят подчертава, че тези изображения са получени от мисията Аполо 9 на НАСА, което показва известна достоверност на източника.

3 огромни НЛО са забелязани до Луната (СНИМКИ)


Освен това уфологът смята, че това не може да бъде драскотина или дефект на обектива, тъй като НАСА купува само висококачествени и високоефективни части за своите научни изследвания.

Факт е, че оригиналното изображение на Луната изглежда твърде тъмно и Уоринг просто добавя малко яркост към него, за да види по-добре детайлите. Той вярва, че НАСА умишлено потъмнява някои образи, които биха могли да разкрият истината за извънземния живот, пише Блиц.

3 огромни НЛО са забелязани до Луната (СНИМКИ)


Според Уоринг НАСА знае всичко за извънземни кораби, летящи из Слънчевата система, така че прави всичко, за да скрие този факт.

По-рано уфологът съобщи за огромен 8-километров космически кораб, който според него се крие в лунен кратер. Снимка на южната повърхност на Луната, която беше разследвана от Скот Уоринг, се намира в официалните архиви на НАСА. Получена е от сондата на мисията Clementine.

Снимка: ET DATABASE (снимката е илюстративна)