Скандалният финансист Стоян Мавродиев, който през последната година стана известен като една от „касичките на Бойко Борисов“ е тежък милионер и собственик на цял куп имоти у нас и в чужбина! 

Медията ни и преди е писала за това скандално лице, което първо стана известно в публичното пространство като „финансистът на Брендо“, а в последствие се превърна в едно от “личните чекмеджета” на експремиера Бойко Борисов. Публична тайна е, че именно като шеф на КФН, а в последствие на ББР, Мавродиев седи зад един куп далавери в държавата, които настоящето служебно правителство не може да разнищи докрай вече повече от 6 месеца. 

Също така от твърденията на Димитър Ламбовски е известно, че Стоян Мавродиев е закупил няколко къщи на полуостров Халкидики в Гърция, като от записа с Димитър Ламбовски става ясно, че една от тях е била за експремиера Бойко Борисов. Същият, който твърди, че няма къща в Барселона. 

За съжаление на Мавродиев обаче, независимо, че той се мисли за финансов гений способен да прикрие дори най-голямата финансова измама, истината винаги лъсва на бял свят. По-долу предоставяме на вашето внимание ексклузивни СНИМКИ от два от имотите на Стоян Мавродиев – в България и Гърция. 

Къщата в България се намира в кв. Бояна, а съответно в Гърция, луксозният му имот е в района на курортното селище Посиди на първия ръкав на полуостров Халкидики. 

Както сами ще прецените от снимките по-долу, става дума за ултра луксозни къщи на стойност няколко милиони евро. Тук дебело трябва да подчертаем, че това е само една минимална част от скритите имоти на бившия държавен служител Мавродиев, за когото прокуратура и до днес си бърка в носа вместо да предприеме нужните законови действия. Самият той пък не спира да се хвали пред свои близки авери, че докато зад гърба му стои Бойко Борисов, за него проблеми в България няма да има! Нещо повече. Бившият шеф на ББР често прекарва времето си в близка Гърция, като любимите му локации са ултраскъпият ресторант „Марина” в Неа Потидия, както и баровският бийч бар „МамаЛука“ в курортното селище Пефкохори. В същите заведения могат да бъдат засечени и куп други скандални лица от българския публичен живот и близки до бившия премиер Бойко Борисов. Става дума за ексшефа на “Левски” Иво Тонев, за бившия общински съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев, за бившият несмеям шеф на ДФ „Земеделие“ Румен Порожанов, както и за олигархът и собственик на „Пършевица“ – Димитър Зоров. 

Вижте снимките:

Къща в България:

Къща в Гърция: 

ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА ФИРМИТЕ, ДАЛАВЕРИТЕ И ИМОТИТЕ НА БИВШИЯ ШЕФ НА ББР. Всичките те са прикритие зад серия от поставени лица и офшорни компании, но както казахме по-горе, за съжаление на Мавродиев, истината винаги излиза наяве.