В петък ще бъде добре да вложите енергията си в приключване на професионалните ви и бизнес задачи, за да не се допуска тяхното отлагане и продължение за следващата седмица. Разбира се, доколкото тези неща зависят от вас. Днес въпреки желанието на някои от вас да хармонизират или освежат любовната си връзка, подобни действия могат да предизвикат неочакван ефект. Това особено важи за тези романтични връзки, в които единият партньор иска да поеме нов път. Моментите на раздяла са винаги болезнени особено за този партньор, който не е готов за подобна промяна. В четвъртък приемете с внимание думи или съвети на жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, независимо от нейната възраст. Всъщност тя ще ви каже нещо, което няма да ви изненада, което сте имали като очакване. Днес мнозина ще пътуват основно на кратки разстояния, но понякога тези пътувания ще са свързани със затруднения или неприятни преживявания. Този ден носи новини или събития с роднини или с приятели, които живеят на разстояние от ва си които вероятно са родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате преживявания или ангажимент с дете или с млад човек. В любовният ви живот ще се наложи да вземете решение. Не бързайте да отхвърляте предложение, което вашия партньор ще ви направи. Използвайте свободното си време да се срещнете с приятели или с роднини. Като цяло това ще бъде един интересен ден с приятни преживявания. Ще ви бъде полезна комуникацията с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. Родените под знака на Овен или с такъв асцендент ще бъдат развълнувани или натоварени с много информация и новини отблизо и далеч. За Лъв и за тези, които имат такъв изгряващ знак, петък носи знак за внимание от погрешни и прибързани решения и действия. За Стрелец и тези с такъв асцендент, днес ще бъде важно да не допускат конфликти или напрежение в дома или в работата си. Ценете добрите думи и доброто настроение.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще сте настроени за различни емоционални срещи и преживявания. Ще имате семейни ангажименти, но ще ви липсва достатъчно търпение или желание за тях. Денят ще благоприятства работа, която не изисква голяма съсредоточеност. В любовта избягвайте противоречия с партньора си. Днес може да обърнете внимание на битови проблеми в дома си или на грижи за ваше имущество. За Телец и родените с такъв изгряващ знак денят носи повече работа, служеби или бизнес задължения, посещение в някаква институция. За Дева и за хората с такъв асцендент петък ще благоприятства финансови дела, работа с банки, уреждане на плащания и др. За Козирог денят носи преживяване или важен разговор с жена, който носи нещо позитивно в живота ви.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък мнозина от вас ще преживеят притеснение свързано с пари, с ангажимент или с документ. Днес ще ви изненада едно ново познанство или необходимостта да осъществите контакт с непознат човек. Решенията, които ще вземат днес ваши роднини, вие ще сте склонни да ги приемете като грешка. Днес е добре да внимавате в действия и решения, които касаят любовния ви живот. Изненадите днес тепърва ще имат благоприятно влияние върху живота ви. За Близнаци и хора с такъв асцендент денят носи повече задачи и задължения свързани със семейството. За Везни и родените с такъв изгряващ знак, петък носи повече контакти с хора от различни разстояния и по различни поводи. За Водолей и за тези с такъв асцендент денят носи късмет, но само в дела, които имат някакво значение за бъдещето ви.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще сте неспокойни, притеснени или несигурни в чувства и в действия, с които ще се ангажирате през този ден. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел гостуване при роднини или приятели, както и с предварително направена резервация. Днес са вероятни прояви на неискреност, опит за манипулация или прикриване на грешка и др. Този ден ще благоприятства развитието на семейните ви дела или семейните събирания. За Рак и родените с такъв асцендент денят ще има незначително развитие, без специални събития, които да оставят някаква следа след себе си. За Скорпион и тези, които имат такъв асцендент денят ще изиска внимание по отношение на здравето. Ще имате важни разговори с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, които ще определят ваши действия или промени, с които сте ангажирани в момента. За Риби и за хора с такъв изгряващ знак петък носи разговор или новина свързана с мъж.