Ето дойде време да отворим първата страничка на септември, на есента, на почти финалната права на една динамична, интересна, но в много отношения непредсказуема година. Един благоприятен месец за създаване или събиране на семейства. Ще останем с повишено внимание към всичко свързано със здраве и образование, с благоустройството на местата, където живеем, включително и на собствения си дом. В средата на седмицата трудно ще започнем нови начинания, по-скоро ще продължим с вече започнати дела, или ще реализираме проекти, с чиято подготовка сме били ангажирани напоследък. Важността на този ден и на този месец като цяло ще се дължи на факта, че ни предстои да вземем важни решения и да се адаптираме към някои нови промени в света (в обществото), в който живеем. Вероятни са здравословни неразположения, но като цяло този ден ще благоприятства доброто, бързото и навременно лечение и възстановяване.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде един интересен ден с неочаквано развитие на някои събития. Днес има вероятност да срещнете хора, които не сте виждали отдавна. Възможно е да преживеете неочаквана среща. Днес бъдете внимателни във финансовите си дела. В романтичните си отношения не се поддавайте на влиянието на собствените си емоции и капризи. За момичетата и младите жени са възможни неприятности с мъж, най-вероятно от семейството или от кръга роднини. За Овен денят носи ангажименти свързани с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион или с такъв асцендент. За Лъв очакванията за този ден ще имат връзка с приятели: срещи, разговори и други преживявания. За Стрелец сряда е ден, който може да запомните с преживяване свързано с момче или с млад мъж.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще ви се наложи да намерите разрешение на неприятност или проблем, които са възникнали на работното ви място или в бизнеса ви през последните няколко дни. Ще ви се наложи да направите компромис в отношенията си с някой, с когото работите заедно. Днес мнозина ще се зарадват на парични приходи. Любовните ви отношения ще се развият без сътресения или драми. За Телец денят носи емоционални или любовни преживявания. За Дева и за хора с такъв изгряващ знак денят ще ги обвърже с повече или с важни домашни дела. За Козирог денят носи новини или добра реализация, както и полезни разговори с хора Близнаци, Водолей или Везни.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда може да осъществите едно интересно пътуване или да имате интересни преживявания с хора отдалеч. Използвайте благоприятните тенденции на този ден да хармонизирате важни за вас отношения. Днес избягвайте да търсите отговори на въпроси свързани с ваши минали отношения или конфликти. Движението и разнообразието днес ще бъдат много важни за вас. За Близнаци и за хора с такъв изгряващ знак сряда носи задоволство от добре свършена работа или от интересни преживявания. За Везни днес ще се изиска много голямо внимание във всичко, с което смятате да се ангажирате. Рисковете са противопоказни. За Водолей времето ще лети бързо и трудно ще се видят реалните резултати от свършената през деня работа.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще успеете да се съхраните от задълбочаването на проблеми или конфликти, ако запазите мълчание при възникване на конфликтни ситуации. През този ден бъдете внимателни във финансовите си и материални дела, тъй като има опасност от кражба или измама. Днес мнозина ще имат специални преживявания с човек от семейството си. През този ден изненадите ще бъдат вид проверка за умението ви да реагирате в неочаквани ситуации. За Рак сряда ще бъде благоприятен ден за планиране, за проверка и извършане на дейности от финансов характер. За Скорпион този ден носи постигане на сигурност и стабилно в материален план, но в емоционален са възможни всякакви ситуации свързани с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. За Риби денят носи различни професионални ангажименти, посещение в институция, работа с документи, както и вероятност от нежелание противоречия и сблъсъци.