Кандидат-президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова ще се бори за втори мандат с номер 6 в бюлетината за вота на 14 ноември.Основните им опоненти – проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева, са с номер 15.

19 ще е номерът на инициативния комитет, издигнал кандидатурата за държавен глава на председателя на ВКС Лозан Панов. Кандидатът им за вицепрезидент е журналистката Мария Касимова – Моасе.

Под номер 18 за вота на българите ще се бори бившата журналистка Цвета Кирилова.

Първи номер в бюлетината за президентския вот ще са Йоло Денев и Марио Филев. Под номер 2 застават Николай Малинов и Светлана Косева от „Инициатива за възраждане на Отечеството“. Кандидат-президентската двойка Росен Миленов и Иван Иванов от Инициативен комитет ще е с номер 3.

На 4 позиция в бюлетината са кандидатите на НФСБ Валери Симеонов и Цвтан Манчев. С номер 5 на президентския вот ще се явят Костадин Костадинов и Елена Гунчева от „Възраждане“. Кандидатите на „Национално обединение на десницата“ Горан Благоев и д-р Ивелина Георгиева ще са седми.

С бюлетина номер 8 на вота се явяват Български съюз за директна демокрация с кандидатпрезидентската двойка Благой Петревски и Севина Хаджийска.

Марина Малчева и Савина Луканова са девети. Позиция под тях са Александър Томов и Лъчезар Аврамов.

Волен Сидеров и Магдалена Ташева от „Атака“ ще са под номер 11. С 12-ти номер в битката за президент влизат Боян Расате и Елена Ваташка. „Общество за нова България“ са с номер 13 кандидат-президентската двойка Жельо Желев и Калин Колев.

С номер 14 ще са кандидат-президентите Светослав Витков и Веселин Белоконски, издигнати от партия „Глас народен“.

Кандидат-президентската двойка на ДПС – Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова са 17-и в бюлетината.

Фолкпевицата Луна ще се бори за гласовете на гражданите с номер 16. 20-и са Мария Колева и Ганчо Попов от партия „Правото“. С номер 21 на изборите ще се яви кандидат-президентската двойка на ВМРО доц. Милен Михов и Мария Цветкова. След тях в бюлетината са Георги Георгиев и Стоян Цветков. Последното 23-то място е за Веселин Марешки и Полина Цанкова от ВОЛЯ.