Събота по нищо няма да се различава от онези негативни тенденции, с които се сблъскваме досега през целия ноември. Днес определящи могат да бъдат действия, в които се изпуска контрола върху емоциите, прояви на гняв, опозиционни или анархистки действия. Вибрациите, които носят изпитания на всеки един от нас през този месец и днес ще имат много силно звучене. Имаме кратко време да научим важни уроци. От това зависи как ще премине живота ни през декември. За някои от нас няма да има втори шанс или време за поправка… Днес внимание ще изискат използването на всякакъв вид транспортни средства, комуникации и търговски дела. Напрежението в събота не трябва да се приема като наказание, а като метод да изградим по-силен характер и по-ясна визия какво искаме за бъдещето си. Всяко недоглеждане днес, прибързаност в действия, несериозно отношение към лични, семейни или професионални задачи ще ни струва някаква цена. Разговори свързани с финансовите дела на семейството ще са наложителни.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес не допускайте физическо или психическо пренатоварване. Здравето ви ще е нестабилно или психиката ви ще бъде по-лабилна. Ще сте трудни за комуникация и работа с по-млади от вас хора или с деца. Нечии опити да ви манипулират или излъжат в нещо ще предизвика вашия основателен гняв, но избягвайте неконтролируеми емоции. Хубавите събития днес ще са свързани с възможността да реализирате един личен или професионален проект. Някои от вас юе имат сериозни ангажименти свързани с имот в друго населено място. За Овен денят носи ангажимент или повод за среща (събиране) свързан с момиче или с млада жена. За Лъв значение ще има любовния живот, емоционални ви комфорт или доскомфорт. За Стрелец денят ще има бавно развитие, с постигане на минимални или почти никакви резултати, които да имат особено значение за вас. Недовършена работа все още ви тежи на плещите.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще се наложи да направите промени в предварителните си планове. Това, което ви се дава да преживеете или да реализирате днес, определено ще бъде по-доброто. Събота идва със свой собствен план за деня. По-голяма част от плановете и очакванията ви ще бъдат свързани с дома ви или със семейните ви отношения. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с човек от кръга роднини. В любовния си живот ще има за какво да размишлявате, върху това какво трябва да промените. За Телец денят носи добри възможности за подредба, реорганизация или подобрения свързани с дома или с имущество, което притежавате. За Дева това ще бъде ден, в който ще трябва да се концентрирате върху важни за работата или бизнеса си задачи. За Козирог спомени свързани с детството ще изплуват в съзнанието ви поради различни причини или случки от този ден.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще трябва да бъдете внимателни. Не допускайте по-голямата динамичност на събитията през деня да ви обърка или създава напрежение. Особено внимание днес ще се изиска от тези, които ще шофират, независимо от разстоянието, на което ще пътуват. Възможно е пътуване по семейни причини или със семейството ви. Днес мнозина могат да се събудят развълнувани от интересно съновидение. Неприятностите днес, където възникнат такива ще са свързани с лъжа, измама, опити за манипулация или с фалшиви новини. За Близнаци денят носи различни задачи и работа свързана със семейството или със семейно имущество. За Везни днес новите контакти ще изискат едно по-особено внимание. Ще ви се наложи да разговаряте по важни въпроси с човек роден под знака на Козирог, телец или Дева. За Водолей напрежението днес ще се изрази в различни по интензитет спорове и конфликти.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, въбота ще благоприятства публичните ви изяви, посещения на обществени или туристически места, срещи с приятели или роднини, нови познанства. Ако работите в сферата на търговията, ако се занимавате с продажби или с реклама, днес може да имате един продуктивен ден. Желанието ви да прекарате повече време с приятни занимания, които ви носят удоволствие не бива да влиза в противоречие с важните ангажименти, които ще имате днес. Да се внимава каква храна консумирате днес, за да не си създадете стомашни неразположения. За Рак денят носи различни преживявания свързани с пътуване и с приятели или роднини, които живеят в други градове и села. За Скорпион денят ще донесе поводи за разговори или срещи с приятели, които носят някакво вълнение. За Риби, очакванията в събота ще са свързани с важен разговор, решение или промяна.