Днес все още имате време да приключите с някои задачи, които са били ваш приоритет през ноември, преди да започнете да нагаждате планове и цели според вибрациите на новия месец. Декември определено ще изиска от вас да се ангажирате с дейности, които са свързани с по-малко отговорности и рискове. Трябва внимателно да се следят събитията не само във вашия дом, работа, село или град, но и в един по-мащабен план. Избягвайте неразумно харчене на пари по празниците. Когато купувате подаръци нека те бъдат практични, а не просто ефектни. Безпокойството, страха и напрежението ще продължат да бъдат активни в почти всички сфери на вашия живот (според вашите виждания и вярвания). Пазарите ще бъдат активни, но и непредсказуеми. Но да се върнем към прогнозата за сряда. Както писах в началото насочете вниманието си към приключване на различни задачи свързани с вашата работа, бизнес, с различни институции. Може да се чувствате оптимисти за бъдещето си след напрегнатия и сложен ноември, но все още трябва да се внимава във всичко свързано с вода. Земята също ще бъде неспокойна, а новите ви контакти могат да ви срещнат с хора, чиито опити за влияние или въздействие върху вас могат да бъдат подозрителни.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е един емоционален ден, с най-различни преживявания, които ще оставят след себе си трайна следа. Новите познанства вероятно ще са с хора, които ще имат кратко присъствие в живота ви. Не обръщайте гръб на приятели, само защото не харесвате техния начин на живот. Денят вещае събитие свързано с дете или с бебе, което може да бъде тема за разговори с приятели или роднини. Бъдете внимателни с битови уреди в дома си, при работа с вода или с електричество. За Овен сряда носи важен ангажимент, среща или разговор с мъж. За Лъв днес ще има задачи и отговорности свързани с пари, с финансови документи, плащания, получаване на пари и др. За Стрелец настроението ще е толкова променливо, че вие самите няма да харесвате себе си.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще имате повече задачи или общи действия с хора от семейството си. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с момиче или с жена. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване. Ако имате очаквания свързани с хора отблизо или далеч, резултатите ще са удовлетворителни. Днес внезапно може да възникне тревога в дома ви свързана с някой, който е от кръга ви роднини. За Телец денят носи възможности за по-динамично или интересно общуване с приятели, съседи, съмишленици, колеги. За Дева днес има знак за получаване на важна информация или документ. За Козирог изненадите в сряда ще доведат до по-големи емоции, неспокойствие, вълнения.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на тъжни или носталгични чувства. Миналото ви може да бъде извор на носталгия, на някакъв емоционален товар и др. Мнозина ще съжаляват за пропуснати възможности през последните няколко месеца, които сега осъзнавате, че няма да получите отново. Приятели, които не живеят близо до вас ще имат нужда от вашето внимание. За Близнаци очакванията за този ден ще са свързани с развитие на вече възникнали ангажименти, планове или отношения. За Везни това ще бъде ден за рутинна работа и задължения. За Водолей има вероятност от усложнения на някои вече възникнали проблеми или неприятности.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби. в сряда бъдете търпеливи и се постарайте да приемате хората, с които имате контакт, такива каквито са. Днес може да промените себе си, като се научите да обичате различните от вас. Каквото и да решите да правите днес, каквито и задачи да имате, мислете за техния ефект върху другите, а не само за собственото си комфорт. Това ще бъде благоприятен ден за обществени и политически изяви, но разбира се, всичко ще зависи и от техния замисъл. Има ли хитрост, измама в тези неща – провала, загубата ще са въпрос на време. За Рак предстоят сериозни размисли относно успехите и загубите през 2021. За Скорпион денят носи приятни изненади или благоприятни нови възможности, шансове. За Риби, опитите да хитрувате днес, ще ви поставят в позиция самите вие да останете излъгани.