Относно задържания бивш служител на данъчното за кражба на милиони от АМ „Хемус“, това е свръхактивност на прокуратурата след заявките на бъдещия премиер и прочие. Но така или иначе в „Хемус“ е крадено много, по това няма спор, въобще в този бранш знаете и на запад мафията владее това. Но тук обаче не чувам името на Таки, един известен така поне пласьор или направо дистрибутор огромен, който живее в Дубай, мисля, че е замесен в тези строежи със свои поставени фирми.

Дано да се разплете и се надявам на това, но това, което ме поразява е, че въпреки кражбите, които се случват, навсякъде в България, пътищата са абсолютно допотопни и е невъзможно е да се пътува по тях. Това не са магистрали, все пак това са лоши пътища.

Мен това ме потриса, не кражбите, а лошото изпълнение, бавното изпълнение и това че аз пътувам по „Хемус“ от 30 години, защото съм от Габровския край, и преди това и като малък съм пътувал, и знам, че тя винаги се ремонтира за нещо, тоест това не е напълно функционална магистрала в отсечката, в която е магистралата.